Havasýný aldýgým dik þuraya 3 tane mumda konusturma þu musubetleri daha ne kadar sýkýþacaksýn al-sat yapmadigimiza pisman etme gunluk %5 asagi yukari firsat veriyor bizmi enayiyiz diye dusunmeye basladim![]()
Havasýný aldýgým dik þuraya 3 tane mumda konusturma þu musubetleri daha ne kadar sýkýþacaksýn al-sat yapmadigimiza pisman etme gunluk %5 asagi yukari firsat veriyor bizmi enayiyiz diye dusunmeye basladim![]()
Aylýk boþluklarý var,,,, 15 beri aþagýsýný dolduruyor,,,,
Kademelere bakýnca kademedeki emir SAYILARI 1 adetten yukarý deðil,,, oynayan sýnýrlý
daha aþaðýya sarkýtmazsa bugün olmasa da yarýn sabahtan yönü tekrar yukarý atar, yoksa 10.5x-11.xx lere kadar yolu var kýsada. bu nedenle buralardan da risk alarak azar azar heybeye atmaya devam 12.xx altýna atarsa diye esas cephaneyi bekletiriz artýk.
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
hacim zaten düþüþü desteklemiyor ama iþlem yapmaya gönüllü kümse olmayýnca az lotlarla kahve meydanýnda oynatýyo tahtayý![]()
sessiz izleyiciyim sn kilim.... hissedeki oyuncular yüklü malda hala çýkýþ yapmadý... almalarýnýn hala nedini var diye düþünüyorum...
bu senette teknik ne kadar iþler bilinmez.. 7.50 baþlayan trend de ilk defa macd sat verdi 14 lerde... sanýrsan bir süre dinlenecek.. bunun için dip arýyoruz.. sonrasý yatay.. düþüþün hacimsiz olmasý da, para çýkýlmadan senedi düþürüyorlar demek oluyor...
en son oyaktan çýkýþlar vardý ondan ucuza kapatmak için çektiklerini düþünüyordum.. 30 40 bin çývarý satýldý.. bu fiyatlardan satýþý da durdurdu..
en kuvvetli desteðimiz 11.80 civarý
Yer Ýmleri