14 deyken korkan varsa bana satsin diyordu kahraman simdi dedihine bak kendini enayi hissetmiyor sanirim böyle yalan konusunca sattiysa simdi satti)
14 deyken korkan varsa bana satsin diyordu kahraman simdi dedihine bak kendini enayi hissetmiyor sanirim böyle yalan konusunca sattiysa simdi satti)
Þakaklarýma kar mý yaðdý ne var
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Eðer oyunu kuran tahtayý bozan tekniðe namertlik yapmaz ise 15 lere yol alabilir...yanýlma payý oldukça yüksek bu hissede![]()
Artiya gecse kapisacaklar hisseyi onu bekliyorlar elinde olanada laf atiyorlar dusucek dusecek diye dusmesi bi gram umrumda degil bekleyecegiz zaten ama biri cikip yalan konusuyor biri cikip bu hafta 10.30 ta kapatir diyor çürümedik ama akbabalar üþüþtü basimiza)
Is yatta goze batan lotlari... oyuncunun dagitmasi gerektigini dusunuyorum... asagi cekerek mi yukari kaldirarak mi bilemiyorum.... birde bugunku dip i oyak 3000 bin satarak gormusuz
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlýþ giden SPEKÜLASYONDUR. EÐER, zamanýnda spekülasyondan çýkmazsanýz MECBUREN yatýrýmcý olursunuz.
fýrtýna öncesi sessizlik olmasýný ummaktan baþka yapacak biþi yok galiba....2 haftadýr aþaðý salýndý....bir yerde duracak illaki kademelere bakýnca 15 lere gelmesi çok kýsa sürer zaten hissenin...YTD
Yay iyi gerildi, bakalým nereye fýrlayacak.
Yer Ýmleri