kýrmýzý ayakkabýlarýn satýþý çoðaldý sanýrým....
kýrmýzý ayakkabýlarýn satýþý çoðaldý sanýrým....
Ya Acemþah usta, adýmý öðrenemedin gitti. Fatih adým. Fahri deðil. Hisseyi sattým teknik olarak takipteyim. Hissemin olup olmamasý önemli deðil ki.. Sürekli forum kurallarýna aykýrý yönlendirmelerde bulunuyorsun. Þikayet etmiyorum yönetime. Seni sevip saydýðým için takýlýyorum. Yazmam bir daha tamam.
Ama lütfen sen de yaþýnýn gereði biraz dürüstçe ve sorumlu bir borsacý gibi yaz. Tavan olur, gol olur deyip milleti yanlýþ yönlendirme. Derim'de arsa þu kadar m2 dedin , ben þirketi aradým ve kuþ kadar arsa olduðunu belgeli buraya yazdým. Özür bile dilemedin mesela ...
Neyse bir daha senin yorumlara eleþtiri yazmam. Burada herkes istediðine inanabilir, istediðini yazabilir. Yanlýþ bir bilgi yazýldýðýnda hakkýmýn saklý kalmasý kaydýyla elbette.
Valla ben 100 lot verdim 12.69 dan 55 e kadar emir dustum 57 den zor aldilar harclik kalmadi diye hedef fiyati da 16 dan 17 e cikardim 15,03 tavanmis beni kurtarmaz 2 gün tavan yapsin))
Kardesim... kendi ayaklarinin uzerinde dur...!
bak 7.30 da ne diyodun ne oldu...?
yani sizde bir hisse soyleyin ..delikanli gibi diyorum...
oda yok..
son portfoye aldigim carrefoursaya bile gelmissin salliyorsun..
yani sayin kardesim bak ben diyorum. elinde mal varsa sat o dedigin 11 leri goster delikanli gibi..
uzerimden yazi yazma artik yeter.. bizdeki de can...!
bir uc bes on... yeter yahu...
dedigim gibi malin varsa bas 11.60 lere dedigin rakamlara alnini opeyim..!delikanli cocukmus diyim..
sirketi aradin sakladiklari diger arsalarida sorsaydin..!
yani kardesim benden uzak dur.. yazilarima adimi kullanatak cevap verme..
kendi gorusun neyse onu yazarsin eyvallah deriz...!
kal saglicakla..!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Neyse Acemþah usta. Biz gariban bir borsa sevdalýsýyýz. Kaðýt üstünde yapay hareketler yapmak neyimize. Hem ahlaki de deðil kiþiliðime ters. Gideceðine inandýðým kaðýdý alýrým, gitmezse satarým, az kar buldum mu satarým, zararkes noktasýnda satarým. Yapay piyasa hareketi hem suç hem de ahlaki deðil.
Sen de saðlýcakla kal. Daha da Davos'a gelmem. :-))
Hem usta diyorsun hem de inceden laf sokmaca))) adam açýk açýk demiþ iþte, yüzde yüz çýkacak bir hisse söyle diye...
Var mý ? Yüzde 90 artacak diye tahmin ettiðin bir hisse? Söyle de bundan sonra seni takip edelim üstad.
Bu forumun en basit yaklaþým modeli.
Acemþah a takýl, çýkýþý yakala, satýnca pazarlamacý de, tekrar geri alýnca þah olsun)))
Forumda deðer üreten , strateji koyan, bilgi aktaran 3-5 yorumcudan birisidir kendisi. Ben kendimi de dahil ediyorum, Bu forumda Acemþahtan daha iyi borsacý görmedim. Benim diyen varsa söylesin de bilelim)))
Asuzu da ilk defa ortak bir hissede denk geldim kendisine. Ordada da hisse çýkýnca padiþahým çok yaþa, düþünce tu kkak. Bu forumda da 1-2 aydýr moda oldu, iyi yazana pazarlamacý imasý yapmak. Ýnsanlarý forumdan soðutmak için bir ekip var da ustalara saldýrý baþlatmýþ havasý var...
Geçin bu iþleri. Alýrsýn satarsýn. Yapay hareket falan. O zaman sen de insanlara sattýrmaya çalýþan, spekülatörle iletiþim halinde olan brokersýn manasý da çýkabilir deðil mi?
ASLAN
[QUOTE=temelreisim;1753432]Hem usta diyorsun hem de inceden laf sokmaca))) adam açýk açýk demiþ iþte, yüzde yüz çýkacak bir hisse söyle diye...
Baþkasý adýna savunma yapman sana bir þey kazandýrmaz. Sn Acemþah gerekli mesajý verdi ve ben de gereðini yapacaðým. Teknik- temel bilgi dýþýnda bir paylaþýmým olmayacak .
Saygý çerçevesinde hakaret etmeden eleþtirimizi yazdýk, nedenlerini sýraladýk.
Bir de þunu ekledik: Yazýya muhatap kiþi dýþýnda kimse kimsenin avukatlýðýna soyunmasýn dedik. Hakaret varsa o baþka. Kimse kimseye hakaret etmemeli ve ettirmemeli.
Anlaþýlmýþtýr herhalde.
Kirlilik için forumdan özür dilerim. Kalýn saðlýcakla.
https://invst.ly/6pp1d teknik göstergeler þöyle deyip konuyu kapatayým. Para tekniði çizer....
14 ten bile aldiklarim duruyor 13 ten de. ama nedense hic korkmadim ...SOZKONUSU DERIMODSA GERISI TEFERRUATTIR..
benden cahili azdýr. YDT
Yer Ýmleri