11.43 destek mestek sökmüyor bu kaðýda ...meþhur 11,80 altýna deðdi artýk bakalým nolcak....rahatlamýþtýr artýk da belki biz de donlarý kaldýrabiliriz artýk....
11.43 destek mestek sökmüyor bu kaðýda ...meþhur 11,80 altýna deðdi artýk bakalým nolcak....rahatlamýþtýr artýk da belki biz de donlarý kaldýrabiliriz artýk....
haklýsýnýz.kurtulun bu hisseden.gidin lütfen.bizi bize býrakýn.
Hacimsizce 11.43 e düþtü ne alýcý ne satýcý var demek oluyor ki 1 hafta daha boþ geçti yine endiþeyiz yine zarar
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merak etmeyin zararý çýkartýr çýkartmaz gidicem....bu hisse de beklenti falan olduðuna da inanmýyorum artýk....biri geldi ýssýz gördü hareketi çaktý yükseltti sonra bastý gitti elimize verdi.....yarýn gene boþ görsün hisseyi...gene aynýsýný yapacak....trade için güzel hisse ama yatýrýmlýk olduðuna inanmýyorum ben....
kaçkere %5 lik gidiþ-geliþler yaptý....alan hemen satýp kaçýyor....kaþýndýk cezamýzý gördük...umarým kýsa zamanda herkes zararýný çýkartýr ve hatta kar eder....ben artýk kar falan istemiyorum bu hisseden...inþallah herkes çok kazanýr ....gönlünce olur hisse fiyatý...
ben görüþlerimi belirttim...
sabret kardeþim zarar etmezsin
Lütfen gidin þu uçan hisselerin grafiðine bakýn hangi hisse sancýsýz çýkmýþ burdayým. Ansýzýn tavan çektiði günler gelirse zafer naralarýný size atacaðým ytd
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Yer Ýmleri