Ziraat 24.300 lot satýþ
Ýþ ve garanti 27.000 lot alýþ yapmýþ...
Ýþ yatýrým son 3 ayda yaklaþýk 160.000 lot mal topladý...daha aþaðýdan vermez umarým iþ yatýrým aldýklarýný....umarým herkes kazanýr...ytd
Ziraat 24.300 lot satýþ
Ýþ ve garanti 27.000 lot alýþ yapmýþ...
Ýþ yatýrým son 3 ayda yaklaþýk 160.000 lot mal topladý...daha aþaðýdan vermez umarým iþ yatýrým aldýklarýný....umarým herkes kazanýr...ytd
Tþk pasta varmý atabilirmisiniz
LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergün 100/4-5 Düþürülürmü kardeþim resmen soygunculuk bu adam tam bir þeref yoksunu....
Sayýn acemþah, düþüþler bu hafta da devam edecek mi? Hissede beklenti bitti mi ? bi analiz yaparsanýz seviniriz zira umudumuz azalýp zararýmýz çoðalýyor
Bilancoya dikkatli bakanlarin almasi ve bu sayede 20 uzerine atmasi lazimdi..
lakin kimsenin dikkatli baktigini bakacagini sanmiyorum.
piyasadaki olumsuz hava derimodda panik satislarina dondu...
ama iste az yesil bir piyasasa 13 uzerine atacagini dusunuyorum..
bilancoya gizli dusen haber kap'a vs aleni duserse 20 uzerini gorur...
herkese bol kazanclar diliyorum..
Not( bilancodaki gizli haberi lutfen sormayin. yazmayacagim. )
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
EVET BÝLANCOYA DÝKKATLÝ BAKMAK GEREKÝYOR,,,
SATIÞ KADEMELERÝ NEDEN DOLUYOR DÝYORUZ,,,
KALIN BÝR KOL DAHA AÇMIÞLAR,,,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/664781
---------------------------
9 AYLIK BÝLANÇODA NIYESE GÖRÜNMEYEN DETAYI GÖSTERÝLMEYEN,,, 9 AYLIKTA NEDEN YOK ACABA,,,
NOT 6 - FÝNANSAL BORÇLAR (Devamý)
Þirket 30 Mayýs 2017 tarihinde Odeabank A.Þ. ile imzaladýðý genel kredi sözleþmesi çerçevesinde
20.000.000 TL tutarýnda %17,50 faiz oranlý, 1 yýl anapara ödemesiz 5 yýl vadeli kredi kullanmýþtýr.
Kullanýlan bu kredi karþýlýðýnda Þirket ortaklarýndan Ümit Zaim ve iliþkili taraf Derimod Pazarlama
müteselsil kefil olarak 20.000.000 TL tutarýnda kefil olmuþtur
(*) 31 Aralýk 2017 itibarýyla Þirket’in Derimod Pazarlama’nýn kullanmýþ olduðu krediler için 42.000.000 TL
tutarýnda kefalet vermiþtir.
PAZARLAMANIN kullandýðý kredilerede kefalet vermiþ. bu ne bitmez kredi kullanýmýdýr,,,
ne kadar kredi kullanmaya meraklýlar,,,, faiz de faiz,,, bu iþin sonu nereye,,,
Yer Ýmleri