Yarýn bende ekranda olacaðým.Duruma göre hareket ederim.Kar cebe indir olabilir.Onemli olan kactan indireceðim
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn bende ekranda olacaðým.Duruma göre hareket ederim.Kar cebe indir olabilir.Onemli olan kactan indireceðim
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
O deðil de Acemþah bu hisseyi millete pazarladý mý? diyorsunuz. Ben yapmaz diyorum. Hisse 15.70 lere giderken herkes Allah razý olsun diyordu. Þimdi pazarlamacý mý? oldu. Yapmayýn. eminim cezalý falandýr. Deðilse mutlaka çýkar birkaç kelam ederdi.
Yatýrým tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Pazarlamak demeyelim.Adam 8 den aldýrmýþ millete iþini bitirdi diyelim.Yapsat devret modelide olabilir.Adelde yazýyor.Hedefi devammý bilmem ha ben karýþmam ne yaparsa ben sadece tahmini bildirdim
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Þuan bana devretti yarýn baþkasý alýr oda baþkasýna eþek fiyatý hikayesi gibi bu hisse ...
Nakit kraldýr.
Ben yazsam bir dert..
yazmasam baska bir dert...
Ben her seyi ilk girdigim gun yazdim...!
7.30-7.50 arasindan topladim, yazdiktan sonrada epeyli aldim baski kurmaya calistilar aldim.. vs vs
o gunlerde dedim ki; derimod 15 uzerine gidecek..! 15 uzerine gittiginde maliyetim kadar satacagim ve yoluma bedava hisselerle yoluma vadem kadar devam edecegim diye..!
Gulduler, akillarinca alay ettiler, vs vs...! ama ilk gun soyledigim her seyi þu an yaptým... Ve bedava hisselerim halen daha vadesini bekliyor..!
yazdigim surecte , gereginden fazla detay verdim ... hele bilancodan sonra detayinda detayini paylastim...
Ben yazilacak cizilecek her seyi yazdim cizdim... Gereginden fazla düsmustu bence ve bugunku yukselise de sevindim..!
Yani iste boyle !
Insanlarimizda maalesef kalite dustugu icin yazarken insan egreti oluyor.. !
Bol kazanclar diliyorum..!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Eyvallah acemþah. Ben de öyle olduðunu düþünmüþtüm.
Yatýrým tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Kim ne yaparsa yapsýn lakin þu forum yöneticisi olsam sileceðim çok adam var vesselam. Adam sabah giriyor alýyor çýkmadý diyor satýyor tavana giderken alýyor sonra satýyor akýl veriyor. Tam spek isteði yarýn az aþaðý yapýp millete sattýrýnca erkenden tavana kilitleyip pazartesi 17 den kucaðýna verse keyf olurum. Bizler kaðýdýn kaçtan geldiðini bilmeyince birilerinin lafýyla en yukardan alan sonra kendine kýzacaðýna aldýrana kýzacak kadar aciziz. Yazýk
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Acemsah abey lafý bir yerlere cekmesinler.Ben doðruyu yazdým.Yap iþlet devret modeli bu iþler.
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri