Hepimiz hata yapýyoruz hata yapmamak Yaradana mahsus...Önemli olan hatalardan ders çýkarýp tecrübe edinebilmek ama ilk kural borsaya uygun yatýrýmcý profili bunu baþaramýyorsan hiç bulaþmayacaksýn.25 yýl oldu borsa ile tanýþalý hayatýmýn her döneminde hep risk aldým çok kazandým da kaybettim de ilk borsayla tanýþtýðýmda bir cogumuz gibi kazandýmNe tatlý gelmiþti o kazanç ögrenciydim daha gittim kendime o zaman en cok istediðim seyi aldým sonra dedim ki ne kadar kolaymýþ burda kazanmak ben baþka iþ yapmam
Hoþ sonra mesleðim oldu da
Sonrasýnda tabi ilk paramý batýrýþým var onu da unutamam
Uzun lafýn kýsasý çelik gibi bir irade sabýr ve risk alabilme gücü doðru noktalarda alým satým yapabilmek ve en önemlisi piyasanýn kötü olduðu kriz dönemlerinde çok az yorum okumak...Borsa psikolojik bir savaþtýr.Amerika ile Rusyayý savaþtýrdýlar 2 gündür neler yazýldý 60 binler 70 binler havada uçuþtu herkes özellikle yeni baþlayanlar bir panikle mal çýktý.Hoþ sýkýntý bir süre daha devam edecek endekste dikkatli olmakta fayda var...Büyük oynuyorlar üzerimize...

Ne tatlý gelmiþti o kazanç ögrenciydim daha gittim kendime o zaman en cok istediðim seyi aldým sonra dedim ki ne kadar kolaymýþ burda kazanmak ben baþka iþ yapmam
Alýntý yaparak yanýtla
.......iyi hafta sonlarý olsun.
.....
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda 
Yer Ýmleri