evet kap haberleri üzerine sermaye arttrýmý ve birleþme
evet kap haberleri üzerine sermaye arttrýmý ve birleþme
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
2 li tepe olmamasý için 18,5 üzeri gerek, artýk iþ tamamen spekte patron adamý ayarlamýþ belli
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
3. Þirket esas sözleþmesinin 8. maddesinin Yönetim Kurulu'na verdiði yetki uyarýnca, mevcut ortaklarýn yeni pay alma haklarýnýn 1 Kuruþ (0,01 Türk Lirasý) nominal deðerli her bir pay için 0,02 Türk Lirasý fiyattan (1 Türk Lirasý nominal deðerli pay için 2 Türk Lirasý deðer üzerinden) kullandýrýlmasýna
derken buradaki anlam nedir
1000 lota 800 tl mi vereceðiz dmek
1000 lota 2000 tl imiþ
Ben 1000 lota 8000 tl karþýlýðýnda 4000 lot gelecek anladým.
oda mantýklý ben vermem 1000 lota 8 bin tl![]()
Bakalým spk kabul edecek miii? aklýmda bir soru iþareti![]()
Yer Ýmleri