Alaattin Metin: "Þenol Güneþ'in hiçbir þeyi yok. Yardýmcýsý buz getiriyor istemiyor. Sonra bir bakýyoruz sedyeyle yarým saatlik hastaneye götürülüyor. Burada 3 dakika mesafede 100 tane hastane var."
Alaattin Metin: "Þenol Güneþ'in hiçbir þeyi yok. Yardýmcýsý buz getiriyor istemiyor. Sonra bir bakýyoruz sedyeyle yarým saatlik hastaneye götürülüyor. Burada 3 dakika mesafede 100 tane hastane var."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
5 dikiþ atýlacak durumda olan bir kafa boyle olmaz ..
https://twitter.com/elpatronzeljko/s...058160640?s=21
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Biz bu macý oynadýk ..
Þenol güneþ hakemin kendine dogru geldiðini görünce kalkýyor ve soyunma odasýna doðru yürüyor , hakemin srkasindan geldiðini gördüðünden çýkýþ tünelinin giriþinde kendisinin basýna filan degil Gogus kýsmýna gelen su þiþesi sebebiyle yere düþüyor ve ayaða kalkmýyor . Hakemde görüyor içeri gidiyor ..
Hýzlý adýmlarla içeri giden Þenol güneþ ..
https://twitter.com/haydiifener/stat...985447936?s=21
Kafayý hiç yarmasak inanacagim. Daha 3 ay önce turistik bir maðara gezerken kafayý yardým 🤣. Kani gören bayilirdi. Baþýmýn her tarafý saniyeler içinde kan oldu. Kabaca 3 4 cm yarýk oluþtu. Soðuk ve su pansumaný neticesinde 15 20 dakika içinde eski halimi aldým ve gezmeye devam ettim. Bu tarz hareketler reklam.
Not: oradaki hiçbir seyircinin sahadaki hiç kimseye ne küfür etmeye ne de fiziksel bir olumsumda bulunmaya hakký yoktur. Atarsan öperler. Hata kesinlikle holigan dediðimiz seyircilerden. Resmen adamlara turu hediye ettiler.
Bence 5 maç ve tur gitti.
Geçmiþ olsun bize.
Bu arada yaþ 40+. Gençsin falan diyen çýkar diye yazdým.
Saðlýk olsun. Yönetim de istifa etsin, Ali Koç baþkan olsun [emoji3]
MI 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri