Mübarek cuma günü hürmetine o kafan gerçekten patlarda kan revan içinde kalýrsýn ******** köpek...
Her þeye herkese raðmen Tek büyük FENERBAHÇE!!! Þimdi daha fazla gurur duyuyorum Ýyi ki FENERBAHÇELÝ yim...
Mübarek cuma günü hürmetine o kafan gerçekten patlarda kan revan içinde kalýrsýn ******** köpek...
Her þeye herkese raðmen Tek büyük FENERBAHÇE!!! Þimdi daha fazla gurur duyuyorum Ýyi ki FENERBAHÇELÝ yim...
Biz Bu Vataný Bir Toprak Parçasý Diye Deðil.TÜRK lüðümüze Yurt, Bayraðýmýza Gönder, Uðruna Can Verecek Sevdamýz Diye Sevdik...!
Cumhurbaþkaný : Bu futbol teröründen öte de bir þey. Bir kumpas dav var. Hep korner köþelerinde oldu. 4 korner köþesinde."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
[emoji16][emoji16][emoji16]
SM-N910H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TFF: Dün olaylý maç sonrasý Fenerbahçe kulübü görevlisi Ali Bozan ve Gökhan Uyanýk, Beþiktaþ kulubü görevlisi Erdinç Gültekin , Beþiktaþ oyuncusu Pepe Tedbirli olarak ayrýca Fenerbahçe ve Beþiktaþ kulüpleride disiplin kuruluna sevk edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fenerbahçe Doðuþ : 95 Baskonia : 89 MS
Seride durumu 2-0 ‘a getiriyoruz .
Son dakika::::::UEFA, Fenerbahçe ve Galatasaray ile aldýðý kararlarý kulüplere bildirdi.
UEFA, Fenerbahçe Kulübü'ne Avrupa kupalarýna katýlabileceðini yazýlý olarak bildirdi.
GALATASARAY'IN DOSYASI ERTELENDÝ
Galatasaray Kulübü için ise Finansal Fair-Play dosyasýný 11 Mayýs'ta görüþeceðini açýklandý.
Yer Ýmleri