Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
27,50 10% 100,59 Mn 23,70 / 27,50
67,65 10% 515,04 Mn 61,70 / 67,65
11,00 10% 3,88 Mn 9,80 / 11,00
1,65 10% 54,88 Mn 1,52 / 1,65
14,75 9.99% 88,63 Mn 13,54 / 14,75
10,53 -10% 2,12 Mr 10,53 / 11,55
20,40 -9.97% 202,36 Mn 20,40 / 23,86
402,25 -9.96% 524,05 Mn 402,25 / 448,00
260,25 -9.95% 1,61 Mr 260,25 / 283,50
4,58 -9.84% 46,70 Mn 4,58 / 4,58
325,00 0.46% 12,23 Mr 319,00 / 326,25
3,16 6.4% 11,83 Mr 2,98 / 3,20
135,00 8.09% 10,01 Mr 118,60 / 135,00
221,50 6.54% 9,91 Mr 209,00 / 225,00
269,00 2.28% 7,40 Mr 266,00 / 272,50
19,11 -0.47% 829,86 Mn 18,66 / 19,26
77,90 -1.7% 7,25 Mr 77,60 / 79,15
392,00 -1.13% 7,21 Mr 390,25 / 404,50
221,50 6.54% 9,91 Mr 209,00 / 225,00
760,00 -0.39% 2,81 Mr 747,00 / 761,50
93,00 0.65% 539,82 Mn 91,90 / 93,65
117,20 1.74% 879,06 Mn 112,40 / 119,90
392,00 -1.13% 7,21 Mr 390,25 / 404,50
31,04 -0.83% 136,84 Mn 30,50 / 31,30
10,67 2.69% 200,26 Mn 10,40 / 10,71
81,25 2.85% 499,08 Mn 79,05 / 81,60

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 126/582 ÝlkÝlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 4656 madde; 1,001 - 1,008 arasý.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Fenerbahçe baþkaný Aziz Yildirim yarýn görüntüler eþliðinde saat 14’de bir basýn toplantýsý yapacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým: Þenol Güneþ oyuncunun boðazýný sýkar, bir þey denmez. Küfür eder bir þey denmez. Olay Fenerbahçe olduðu zaman herkes 'milat' diyor. Denizli maçý 16 dakika uzadý, 20 defa durdu. Ne yapýldý? Þampiyonluk gitti. Çünkü Fenerbahçe var.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Aziz Yýldýrým: Masada alýnan skora deðil, sahada oynanarak alýnan sonuca biz saygýlýyýz. Yarým kalan maçýn o noktadan sonra oynanmasýný arkadaþlarýmýz arzu ediyorlar ama ben maçýn kurallar gereði Fenerbahçe lehine hükmen tecil edilmesi gerektiðini söylüyorum.

https://twitter.com/magnificentfb/st...853429249?s=21

Ne oyunlara girmiþler .. Oguzhan Tolga’ya arkadan eliyle uyarýyor ve Tolga taraftara doðru yürüyor .. Yazýk.

Olayýn baþýnda aðýzlarýný kapatýp konuþuyorlar ve Tolga surekli taraftar bakýyor olayý ateþliyor ..

Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým: "Sayýn Güneþ tiyatro oynamýþtýr"
    24 Nisan 2018 Salý

Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, 19 Nisan Perþembe günü Stadýmýzdaki yarýda kalan Fenerbahçe-Beþiktaþ Ziraat Türkiye Kupasý yarý final rövanþ maçýyla ilgili olarak, “Sayýn Güneþ tiyatro oynamýþtýr” dedi.

Beþiktaþlý oyuncu ve teknik ekip üyelerinin olaylarýn bu noktaya gelmesi için Fenerbahçe’yi provoke ettiðini söyleyen Baþkan Aziz Yýldýrým, olaylarýn çýkmasýna neden olan tahrikleri yapan tüm oyuncu ve teknik ekibin Trabzonspor ve Trabzon geçmiþinin olduðunu hatýrlatarak, bu yolla Trabzonspor’un geçmiþte Fenerbahçe’ye kaybettiði þampiyonluklarýn rövanþýnýn alýnmaya çalýþýldýðýný söyledi.

Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, Þenol Güneþ’in soyunma odasýna gitmek yerine maçý tamamlamasý gerektiðini bir kez daha kaydetti.

Olaylarýn çýkmasýnda kurulmuþ bir kumpasýn da etkili olduðunu ve bunun ortaya çýkarýlmasý için soruþturmanýn sürdürüldüðünü belirten Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, son dönemlerde Fenerbahçe Passolig satýþlarýnda sýra dýþý bir artýþ olduðunu tespit ettiklerini belirtti.

Baþkan Aziz Yýldýrým, görüntüler üzerinden yaptýðý deðerlendirmede, olaylarýn çýkmasýna neden olan ilk kývýlcýmýn, BJK yedek kalecisi Tolga Zengin’in taraftarlarla diyalog baþlatmasý sonucu çýktýðýna da kaydetti.

Olaylarýn baþlamasýna BJK yedek kalecisi Tolga Zengin’in neden olduðunu vurgulayan Asbaþkanlarýmýzdan Þekip Mosturoðlu ise yarýda kalan Fenerbahçe-Beþiktaþ maçýnýn, Beþiktaþ’ýn sahadan çekilmesi nedeniyle, 3-0 Fenerbahçe’nin lehine tescil edilmesi gerektiðini söyledi.

Futbol kamuoyunun gündemindeki yarýda kalan Fenerbahçe-Beþiktaþ maçýyla ilgili olarak Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým ve Asbaþkanlarýmýzdan Þekip Mosturoðlu bugün bir basýn toplantýsý düzenledi. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen basýn toplantýsýný Yönetim Kurulumuzun tüm üyeleri iye YDK ve Kongre üyelerimiz de takip etti.

Olaylarý anlatan videonun gösterilmesinin ardýndan ilk sözü alan Asbaþkanlarýmýzdan Þekip Mosturoðlu videodan da görüldüðü gibi, bir kýsým taraflý medyada iddia edildiði þekilde bir kýsým taraftarýn durduk yere Tolga Zengin’e küfür etmesiyle olaylarýn baþladýðý tezinin gerçeði yansýtmadýðýný söyledi. Mosturoðlu, “Gördüðünüz gibi olayla Tolga Zengin’in bir taraftarla göz temasý kurmasýyla baþlýyor ve Oðuzhan Özyakup bu olaylarýn çýkmasý için Tolga’yý teþvik ediyor. Ardýndan o taraftarla Tolga arasýnda bir kavga baþlýyor ve giderek de büyüyor. Bu kadar açýk bir görüntüye raðmen bir kýsým medya hala 3 Temmuz etkisiyle yalan, dolan, iftira ve karalamaya devam ediyor. Olayý bambaþka bir olaymýþ gibi sunuyor” dedi. Þekip Mosturoðlu olaydan sonra medyaya yansýya yalanlarý þu þekilde sýraladý:

-Teknik direktörün kafasýna koltuk atýlmýþtýr

-Oyuncular izin alarak sahadan ayrýlmýþtýr

-Teknik Direktörün kafasý maç sýrasýnda yarýlmýþtýr

“Bu 3 yalanýn hangisi bu görüntülerde var?” diyen Mosturoðlu, “Bizce olay çok açýk Beþiktaþlý futbolcular ve Þenol Güneþ, maç tatil edilmeden sahayý terk etmiþlerdir. Nitekim Gökhan Gönül bu durumu anlayarak diðer futbolcularý uyarmýþtýr. Dün Aykut Kocaman bence çok iyi niyetli davranmýþ ve müsabakanýn kaldýðý yerden devam etmesi gerektiðini söylemiþtir. Bana göre durum çok açýktýr. Eðer Trabzonspor-Fenerbahçe maçýndaki karar emsal alýnýrsa(Otto Bariç olayý) Beþiktaþ sahadan çekilmiþtir ve 3-0 hükmen yenildiðine karar verilmelidir” dedi.

Görüntülerin çok açýk olduðunu, maçýn hakeminin Beþiktaþ’ýn sahadan çekildiðini gördükten sonra Güneþ ve oyuncularý gerek olmadýðý yani böyle bir teamül olmadýðý halde sahaya davet ettiðini ancak Güneþ tarafýndan refüze edildiðine söyledi. Mosturoðlu, ancak Hakem Kalkavan’ýn bu noktadan sonra durumu kurtarmak için çekilme olgusunu madde olayý uygun olmayan bir yolla deðiþtirerek maçý tatil ettiðini söyledi ve “Takdir kamuoyunun” dedi.

“Bizim 1.tezimiz Beþiktaþ’ýn hükmen maðlubiyetidir, çünkü Beþiktaþ sahadan çekilmiþtir” diyen Mosturoðlu, Mete Kalkavan’ýn raporunda maçýn tatil edilmesine gerekçe olarak 2 madde saydýðýný, bunlarýn da tribün olaylarý ve diðerinin de Þenol Güneþ’in yaralanmasý olduðunu yazdýðýný söyledi.

Mosturoðlu oysa 57. dakikada Kalkavan’ýn Beþiktaþ’a sahaya dönmesi için çaðrý yaptýðýný hatýrlattý ve Kalkavan’ýn sahadaki bu tavrýyla raporunun çeliþtiðini söyledi.

Emsal birçok karara göre bu maçta müsabakanýn tatil edilmesini gerektirecek yoðunlukta olaylarýn olmadýðýný kaydeden Mosturoðlu, kamuoyuna ilk kez bir gerçeði sunmak istediklerini belirterek, Mete Kalkavan ve Suat Arslanboða’nýn raporlarýnda Þenol Güneþ’in baþýna aldýðý darbe nedeniyle 5 dikiþ atýldýðýný müsabakanýn temsilcisi Vahap Güneþ’ten duyduklarýný belirttiklerini oysa müsabaka temsilcisi Vahap Güneþ’in raporunda Þenol Güneþ’in yaralanmasýyla ilgili bir bilginini olmadýðýný ve bu nedenle temsilci ile hakem raporlarýnýn çeliþtiðini kaydetti.

Öte yandan ayný federasyonun benzer olaylardaki kararlarýný ve olaylarý aktaran Mosturoðlu, “Eðer Kalkavan maçý tatil ettiyse ki tatil etmesi hukuka uygun deðildir. Tatil etmiþse, TFF’nin yerleþik tatil prosedürüne aykýrý bir iþlem yapmýþtýr. Eðer bu Emsal kararlar göz önüne alýnýrsa maç kaldýðý yerden tekrarlanmalýdýr” dedi.

Benzer olaylarý içeren videonun gösterilmesinin ardýndan Þekip Mosturoðlu, Þenol Güneþ’in basýn toplantýsýnda getirdiði bir iddiasý üzerine Güneþ’in milli takýmdan ayrýlmasý ili ilgili olaylar hakkýnda da çeþitli bilgiler verdi.

Ardýndan Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým söz aldý. Sözlerine, “Þekip Bey detaylara girdi. Ben de genel perspektif içerisinde bugüne kadar yaþadýklarýmýzý anlatmak istiyorum” diyerek baþlayan Baþkanýmýz, Otto Baric hatýrlatmasý yaptý ve þu ifadelere deðindi: “1995-96 yýlýydý. Trabzon’da Otto Bariç’in sýrtýna bir taþ geldi ve yere düþtü. Sonra Fenerbahçe sahadan ayrýldý ve soyunma odasýna gitti. O gün Haluk Ulusoy, ‘Magnum'la mý vuruldu, düþtü’ dedi. Ondan sonra Fenerbahçe hükmen maðlup edildi, 2 yýl ceza aldý. Sonra 1 yýla indi. Türkiye Kupalarý’na katýlmama. 1998'de ben geldim, cezaya devam edildi. Sonra biz yine kupada oynamaya baþladýk.”

"Þenol Güneþ tiyatro oynadý"

Þenol Güneþ’in tiyatro oynadýðýnýn altýný çizen Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, “Otto Bariç'e o gün Türk medyasý her türlü hakareti, suçlamayý yaptý. Beþiktaþ maçýndan sonra da bazý basýn organlarýnda Þenol Güneþ'in yanlýþ yaptýðý yönünde haberler çýktý. Bunun üzerine Sayýn Þenol Güneþ, herkesi suçlayan konuþmalar yaptý. Þenol Güneþ'e olunca hiçbir þey olmayacak ama Fenerbahçe’yle ilgili olunca herkes her þeyi söyleyebilir. Perþembe günü burada Sayýn Güneþ tiyatro oynamýþtýr. Ondan beklenen; Þenol Güneþ gibi filozofça konuþan, eðitimci bir insandan beklenen maçýn devamý için tutum göstermesidir. Bunu hem ister hem de beklerdik. Ondan sonra da istediði gibi konuþabilirdi ve haklý olurdu. Siz tiyatroyu yapacaksýnýz kafanýza dikiþ atýlmýþ pozisyonlara gireceksiniz, hastanelere gideceksiniz, doktor açýklama yapacak; dikiþ atýlabilir, atýlmasa kanama var, kanama yok... Beþiktaþ, Fenerbahçe'yi 2. yarýda oyuncularýyla provoke etmeye çalýþtý. Tolga Trabzonlu, Þenol Güneþ Trabzonlu, Mustafa Pektemek Trabzonlu. Atlanmasýn. 1995-1996 ve 2010-2011'deki þampiyon olamamalarýnýn acýlarýný kendileri her platformda Fenerbahçe'den çýkarmaya çalýþýyor. Fenerbahçe’yle Trabzonspor arasýndan bunlar artýk çekilmelidir. Ýki dost kulübü düþman etmek için her gün yeni bir çalýþma yapýyorlar.

Þenol Güneþ, Bursa'dan baðýrýyor, 'burada hava temiz' diye. Sonra Beþiktaþ'a geliyor. Fenerbahçe neyse, Beþiktaþ kulübü de odur. Ben içerideyken bütün arkadaþlarýmla þunu söyledik; ‘En az sizler kadar temiziz.’ Þenol Güneþ deðer verdiðimiz bir insan. Baþarýlarý var, kariyeri var, hepsine saygý gösteriyoruz. O da Fenerbahçe camiasýna saygý göstermelidir. O saygý göstermiyor. Beþiktaþ’la Fenerbahçe stadýna geliyor, burada bordo kravat takýyor, bordo elbise giyiyor. Sen seyirciyi tahrik ediyor. Bu statlarda 2005 yýlýndan beri küfüre karþý en çok mücadele eden Aziz Yýldýrým ve yönetici arkadaþlarýdýr. Her türlü küfüre ve þiddete karþý olduðumuzu her zaman söyledim, yine söylüyorum.

Bunlarý tasvip etmiyoruz. Sayýn Cumhurbaþkaný'nýn söylediði gibi bu olaylarda kumpas vardýr. Organize Þube, Spor Þube incelemelere devam ediyor. Bittiði zaman kamuoyuyla aydýnlatýcý bilgiler hepimize ulaþacaktýr. Kýsaca þunu biliyoruz, son zamanlarda passolig'ten çok miktarda kart alýnmýþtýr, bizim maçlar için. Son Beþiktaþ maçýnda kale arkalarýnda 300 tane yeni biletin olduðunu ve Fenerbahçe kombine bileti olanlarýn bazý rakip takým taraftarýna verildiðinin tespit edildiðini gördük. Bunlar iyice incelendikten sonra kamuoyu aydýnlatýlacaktýr. Þenol Güneþ, oyuncunun boðazýný sýkar, hakeme küfür eder, bir þey denmez. Filozof gibi davranýr, sonra da ben yapmadým der, herkes de bunu doðal karþýlar. Fenerbahçe'ye olunca milat kelimesi geçer. Fenerbahçe'ye olmazsa kimseye bir þey demeyeceðiz” dedi.

“Fenerbahçe olunca kimse kýlýný kýpýrdatmaz”

Denizli’de ve Trabzon’da yaþananlara da deðinen Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, “Denizli maçý, 16 dakika uzatýldý, en az 20 defa maç durdu ve þampiyonluðu kaçýrdýk. O maç kriterlere ya da bugün þikâyet edilen konulara benziyor mu? O gün maçýn durdurulmasý ve bizim lehimize karar verilmesi gerekmez miydi? Ne yapýldý, ne söylendi, peki? Bu konu ile ilgili bugün hiçbir þey söyleniyor mu? Hayýr, çünkü Fenerbahçe kelimesi var. Trabzon’da otobüs kurþunlandý. Cumhuriyet Savcýlýðý’nda soruþturma devam ediyor. Faili bize göre belli, 40 kiþiyi öldürmek için kurþunlanmýþtýr, otobüs. Soruyorum: Bugüne kadar aydýnlanmasý için kamuoyu ne yapmýþtýr? Bizler uðraþýyoruz! Ancak yalnýz bizim uðraþmamýzla bu iþler çözülmüyor. Neden basýn bu olayý sahiplenmez? Çünkü Fenerbahçe. Fenerbahçe olunca kimse kýlýný kýpýrdatmaz ama baþka takýmlar olunca herkes ayaða kalkar. Aradaki fark da budur” þeklinde konuþtu.

“Mete Kalkavan’a haber gönderdim”

Beþiktaþ maçý oynanýrken devre arasýnda Hasan Çetinkaya’yý arayýp hakemle konuþmasý gerektiðini belirten Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým, “Çünkü hakemin bütün kredilerini tükettiðini ve artýk bu noktadan sonra yapacaðý tek þeyin maçý tatil etmek olduðunu söyledim. Hasan Çetinkaya, hakemle konuþtuðunda aldýðý cevap: ‘Bir gün kafasýna bir þey gelirse maçý tatil ederim.’ Sen provokasyon yapýyorsun ve buraya kasýtlý gelmiþsin. Biz, Galatasaray’ýn, Beþiktaþ’ýn statlarýna gittiðimizde korner köþelerinde yýðýnla çakmak, su þiþesi atýlmýyor mu? Sonra ne oluyor, polis o noktalarda önlem alýyor. Eðer o da çözüm olmuyorsa kurallar ne diyorsa o uygulanýr. Bugüne kadar uygulandý mý, hayýr! Peki, ben bu haberleri gönderdiðimde neden güvenlik güçlerini yönlendirmiyorsunuz? Her maçta yaptýrýyorsunuz. Ayný þekilde emniyete de haber gönderdim. Stat Müdürümüz Ayhan Bak’a, emniyetle konuþmasýný söyledim. Onlar da, ‘Hakem bize talimatý verirse temsilci üzerinden biz gelip bunu yaparýz.’ Tabii böyle bir talimat gelmeyince de bu yapýlmadý. Demiþ ki, ‘kafasýna bir þey gelirse maçý tatil ederim’ diye. Peki, Sivas Trabzon maçýna Ertuðrul’un kafasýn yarýldý, neden tatil etmedin? Maç ne zaman tatil edildi, yapýlan görüþmelerden sonra. O yüzden hakemlerin kendi aralarýnda yaptýklarý telsiz konuþmalarý dinlensin, incelensin. Maçý, Beþiktaþlý oyuncularýn yaptýðý konuþmalardan sonra tatile ediyor. Þekip Bey ve Aykut hoca iyi niyetle iki kulübün 100 yýllýk çýnar olduðunu söylüyorlar ama kural ne diyor: Sahayý terk eden hükmen maðlup olur, mesele bitmiþtir” ifadelerini kullandý.

“Kimseyi tehdit etmiyoruz, her þeye saygýlýyýz”

Fenerbahçe’nin haklarýnýn hepsinin yeniden düzenlemelerle geri verilmesi egrektiðinin altýný çizen Baþkanýmýz kimseyi tehdit etmediklerini de þu sözlerle belirtti: “Biz Fenerbahçe olarak kimseyi tehdit etmiyoruz, kimseyi de tehdit etmek gibi bir niyetimiz yok. Her þeye saygýlýyýz. Futbol Federasyonun da kurullarýnýn da herkesin bize saygý göstermek için doðru kararý vermesini istiyoruz. Bizim baþka isteðimiz, arzumuz yok. Her þeyi ilk defa Fenerbahçe üzerinden denemek bu ülkeye bir þey kazandýrmaz. Bu camia iyice köþeye sýkýþmýþ vaziyettedir. Bu camianýn iyice sýkýþmasý hepimizi rahatsýz eder. Fenerbahçe’nin haklarýnýn hepsi yeniden düzenlemelerle geri verilmelidir. Kumpas devam ediyor. FETÖ, 24 Haziran seçimlerinden dolayý bundan sonra her statta, her mahalde yeni olaylar çýkarabilir, hepimizin uyanýk olmasý gerekiyor. Bu ülke hepimizindir. Burada yapýlmasý gereken, hepimizin statlarda sahaya bir þey atýlmasý, küfür edilmesi vb. gibi hiçbirimizin tasvip etmediði olaylarýn olmamasý için el birliðiyle çalýþma yapmamýzdýr. Zarar, Türkiye’nindir yalnýz kulüplerin ya da þahýslarýn deðildir. Bunun farkýnda olalým ve öyle davranalým. Masada alýnan skora deðil, sahada oynanarak alýnan sonuca biz saygýlýyýz. Ben maçýn kurallar gereði Fenerbahçe’nin lehine hükmen maðlup þekilde tecil etmesi gerektiðini söylüyorum.”

Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým son olarak sahaya atýlan yabancý maddelerle ilgili, “Kýsaca da þunu söylemek isterim; koltuk atýldýðýný söylüyorlar. Atýlan peruktur, para ve çakmak atýlmýþtýr. Bunun dýþýnda olayý algý yaparak geniþletmek ve büyütmek yanlýþtýr” dedi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý’ný bir kez daha kutlayan Baþkanýmýz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaþlarýna da þükranlarýný sunan Sizlere de teþekkür eder, saygýlarýmýzý sunarýz” diyerek sözlerini tamamladý.

Baþkanýmýz Aziz Yýldýrým ve Asbaþkanýmýz Þekip Mosturoðlu'nun basýn mensuplarýnýn sorularýný cevaplamasýnýn ardýndan basýn toplantýsý sona erdi.
    bir halt olacaðý yok.

Kadýnlar Basketbol Süper Ligi- Fenerbahçe 79-45 Beþiktaþ (Maç sonucu)

Sayfa 126/582 ÝlkÝlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •