Beþiktaþ Futbol Yatýrýmlarý San. Ve Tic. A.Þ.'nin, TFF Yönetim Kurulu'nun 25.04.2018 tarihli 84 sayýlý toplantýsýnda alýnan kararýna karþý baþvurusu incelendi. Yapýlan müzakere neticesinde;
- Duruþma talebinin reddine,
- Baþvurusunda yer alan tüm taleplerin reddine oybirliði ile,
Karar verilmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fenerbahçe Doðuþ 98 Tofaþ 78 MS
Lig 2.si Tofas karþýsýnda baþtan sona ezici üstün oynadýk . Son 2 dk tek basket bulamayan Baris Ersek’e sayý attirmaya çalýþtýk ve 2 sayý atabildi Baris
Böylece sezonu lider bitirmeyi garantilemiþ olduk .
Son 11 macý kazandýk , toplamda da 24. Galibiyetimizi aldýk.
Evimizdeki lig maçlarýnda en son yenilgimiz 26 Ekim 2015 tarihinde ..
IMG_1319.JPG
Ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün huzurundaydýk...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Biz Bu Vataný Bir Toprak Parçasý Diye Deðil.TÜRK lüðümüze Yurt, Bayraðýmýza Gönder, Uðruna Can Verecek Sevdamýz Diye Sevdik...!
Yer Ýmleri