Bikerede gs baskette YUSUF YUSUF olmuþtu
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yanlýþlýkla beyinlerini de diktirmiþler galiba..
Fanatik : Ali Koç, yarýn kurmaylarýyla bir toplantý yaparak durumu deðerlendirecek. ‘Efsane Baþkan’a bir dönem daha rakip çýkmayalým. Birlik içinde olalým’ görüþü aðýrlýkta...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Akhisarspor ile oynayacaðýmýz Türkiye Kupasý Finali'nin tarihi deðiþti. Final, 10 Mayýs Perþembe 20:30'da yapýlacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Baþakþehir 90+2 de gol yedi 1-1 . Volkan Babacan olmayan poZisyonda elinden topu kaçýrdý ve gol ..Þampiyonluðu kaybettiren çok enteresan bir gol ..
Baþakþehir’ in puan kaybý süper oldu .. Beþiktaþ’a karþý kaderimiz kendi elimizdeydi , simdi basaksehir’e karþýda kaderimiz kendi elimizde .. 3 macimizida kazandýk mi 2.ligimiz garanti . Geriye kaldý gs ..
Yer Ýmleri