Böyle oyuncular ligde barýnýyor ..
https://twitter.com/kose_atisi/statu...130931200?s=21
Böyle oyuncular ligde barýnýyor ..
https://twitter.com/kose_atisi/statu...130931200?s=21
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
dün akþam futbol alimi biri volkanýn golü hatalý demiþti maçý izlemediðimden birþey diyemedim. sabah golü izledim volkanýn yanýnda muslerada dursa ikisi birlikte yer o golü furkan çok güzel vuruyor güzel yere gidiyor birde bizim þkirtelin uzattýðý kafa volkaný yanýltýyor golde
millet eleþtirmek için eleþtiriyor çok bilmiþ futbol alimleri
bir halt olacaðý yok.
2 senedir hakem+federasyon iþbirliðiyle þampiyon olan ,yetmezmiþ gibi bir de masabaþýnda 2 þampiyonluk hediye edilen (1959 öncesi) Beþiktaþlýlarýn ,son 2 haftadýr Fenerbahçeyi hakemler nedeniyle eleþtirmesi hakkaten komik bu arada.Galatasaray da 1 haftadýr bizle uðraþmaya baþladý..Dün Akhisarlý Dany nin goldeki yatýþýný konuþmazlar ama Sow u konuþurlar:-))Biz gerçekten de Türkiye'nin en büyük takýmýyýz...Tek rakibimiz de Galatasaray..Diðerleri figüran..
Akhisarspor Fenerbahçe Ziraat Türkiye kupasý finalini Cüneyt Çakýr yönetecek .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Þike soruþturmasýnda kumpas kurulduðu iddiasýyla 20'si tutuklu 108 sanýðýn yargýlandýðý davada, Fetullah Gülen'in avukatlarýndan sanýk Orhan Erdemli savunmasýnda, "FETÖ'nün yargý ve emniyetteki üyelerinin kumpasýyla Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým ve diðer yöneticilere operasyon yapýldý" dedi
biz biliyoruz bu davaalrýn savcýlarýda öðrensin
bir halt olacaðý yok.
Yeni geldim 1-0 yenikmiþiz
bir halt olacaðý yok.
Onca poZisyona gir ama ilk yarýyý 1-0 yenik kapa..
Bu adamlarýn tek gücü duran toplar , iki mactanda birþey öðrenmediniz mi ? Bir kanattan atýf faul yaptý yiyorduk ama akýllanmadýk 5dk sonra diðer taraftan Þener yaptý ve yedik .. laubalilik..
Yer Ýmleri