yazik oldu. diger maclara gore cok daha iyi oynadigimiz ve gol pozisyonlari buldugumuz maci kazanamadik![]()
yazik oldu. diger maclara gore cok daha iyi oynadigimiz ve gol pozisyonlari buldugumuz maci kazanamadik![]()
Sener 'i cok kotu gordum ben. orta bile yapamadi adam.
gene kilolanýyor gibi
bir halt olacaðý yok.
bir halt olacaðý yok.
Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 7. haftasýnda, 30 Eylül Pazar günü saat 19.00'da deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacaðý maçýn hazýrlýklarýna, 1 günlük iznin ardýndan Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde bugün sabah saatlerinde yaptýðý antrenmanla baþladý.
Teknik Direktörümüz Phillip Cocu yönetimindeki antrenman saat 10.30’da baþladý. Beþiktaþ maçýna ilk on birinde baþlayan oyuncularýmýz rejenerasyon çalýþmalarý ile antrenmaný tamamlarken; diðer oyuncularýmýz ise koþu, ýsýnma ve koordinasyon hareketlerinin ardýndan dar alan pas organizasyonlarý yaptý. Oyuncularýmýz yine dar alan gerçekleþtirilen çift kale maçlarla antrenmaný tamamladý.
Takýmýmýz, Çaykur Rizespor maçý hazýrlýklarýný 27 Eylül Perþembe günü Can Bartu Tesislerimizde yapacaðý çalýþmayla sürdürecek.
bir halt olacaðý yok.
bu beraberlik cocunun ömrünü uzattý hani neredeyse yenilmeyi bekleyecektim.
bir halt olacaðý yok.
Atina’da düzenlenen turnuvada uzatmalarda Fenerbahçe 94-92 Maccabi FOX .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yönetim Kurulumuz 28.09.2018 tarih ve 548 sayýlý kararý ile
Kurumsal Yönetim Komitesi tarafýndan sunulan 26.09.2018 tarihli rapor doðrultusunda, Þirketimizin 26.10.2018 tarihinde yapacaðý 2017 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnda ortaklarýn bilgisine ve Genel Kurul onayýna sunulmak üzere Baðýmsýzlýk Beyanlarýný bildiren Sayýn Mehmet Sina AFRA, Sayýn Gürel AYDIN ve Sayýn Aram MARKAROÐLU' nun Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine toplantýya katýlan mevcudun oybirliðiyle karar verilmiþtir.
Adaylarýn özgeçmiþleri ekte bilgilerinize arz olunur.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri