Resmi hesap :
![]()
Resmi hesap :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
baskan, yakinda ya yeni bir topic acman gerekecek yada bu topigin basligini degistirmen.
Su kimsenin Fenerbahceliligini sorgulamayý býraksak artýk ? En azýndan bu baþlýkta .. Ne siz ne ben ne Baþkan nede gerçek bir Fenerbahçeli bu takýmýn kötü olmasýný istemez . Siz suan bu durumdan memnun musunuz ? Ýki tane Lale karþýma geçip puan tablosunda görünmüyorsunuz diyor bana ? Ben hafta sonu maç var diye sevinirken suan tedirgin oluyorum .. Siz bu takýmýn oyunundan memnun musunuz ? Benim takýmým caykur Rize’den 3 gol yiyecek ve ezilecek takým deðil .. Ýster yeni olsun sahaya 5 kiþi çýksýn .. Fenerbahçe ruhu yok , 8. Hafta oldu hala 11’imiz net deðil .. Ben ciddi sorunlar olduðunu ve bunlarýn artýk cocu ile duzelmeyecegi fikrindeyim.. Oyuncularýn ve taraftarýn cocu’yu bakisi bozuldu artýk .. Þimdi takým maç kazansa bile ilk yenilgide kredi dolduðu icin tepki gelecektir bu yüzden hocada oyuncuda baþkanda etki altýnda kalýyor .. Bir sorun var ve bu sorun antrenöre yada 2-3 oyuncuya atarak çözülecek durumda deðil .. Maddi sorunlarýmýz var bunlarýn çözümü baþarýdan geciyor bu yüzden Avrupa’da ve ligde baþarý lazim yoksa bu sýkýntý büyüyüp gidecek , bu yüzden cooook geç olmadan bir müdahale edilsin diyorum 3-4 hafta sonrada boyle olduk mu atý alan Üsküdar’ý geçmiþ olur .. Dert bu , yoksa cocu basarili olsun takýmým güzel oynasin yenilsin ama güzel oynasin baþarý elbet gelir bunu kim istemez ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Biz burada bölünmüþlük yaþýyorken takýmýn halini düþünemiyorum inþallah çabuk toparlarýz,küçücük çocuklarýmýzýn yüzü gülmez oldu yýllardýr...
Biz Bu Vataný Bir Toprak Parçasý Diye Deðil.TÜRK lüðümüze Yurt, Bayraðýmýza Gönder, Uðruna Can Verecek Sevdamýz Diye Sevdik...!
Ýnþallah ..
https://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=61971
hazirlik maci yapmisiz. cok cok iyi olmus. umarim her 3-4 gunde bir hazirlik maci yaparlar bu arada.
Ben takýmýn gidiþatýndan memnun deðilim onu kovalým bunu yollayalimmuhabbetlerinden hoþlanmýyorum ama cocu nün bu takýma 2 numara küçük geldiðini görüyorum yardýmcý antrenörler takýmý yanlýþ çalýþtýrýrken bu salak gormuyormuydu bu yanlýþlýðý 3 tane vatandaþý var yardýmcý onlar ne yapýyormuþ o sirada
Yer Ýmleri