" KASIM " seni bu yüzden hiç sevmiyorum..
Ebedi baþkomutanýmiz ATATÜRK'ü Saygý, Özlem ve Minnetle aniyoruz..
![]()
" KASIM " seni bu yüzden hiç sevmiyorum..
Ebedi baþkomutanýmiz ATATÜRK'ü Saygý, Özlem ve Minnetle aniyoruz..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
BroseBamberg Fenerbahçe Doðuþ: 57-80. Tebrikler Fenerbahçe Doðuþ
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erkek Voleybol Takýmýmýz CEV Þampiyonlar Ligi’nde Adýný Gruplara Yazdýrdý
12 Kasým 2017 Pazar
Fenerbahçe Erkek Voleybol Takýmýmýz, CEV Þampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanþ maçýnda Avusturya'nýn Posojilnica AICH-DOB takýmý ile karþýlaþtý. Deplasmanda oynanan ilk maçý 3-0 kazanan ekibimiz, taraftarý önünde oynadýðý ikinci maçýn setlerini 25-22, 25-16, 26-24 önde tamamladý ve maçý 3-0 kazanarak adýný CEV Þampiyonlar Ligi’nde gruplara yazdýrdý.
Maçýn en skorer oyuncusu 14 sayý ile Alen Sket olurken, O’nu 13 sayýyla Metin Toy ile Avusturya ekibinden 12 sayýyla Lukasz Wiese takip etti.
CEV Þampiyonlar Ligi’nde grup kuralarý 17 Kasým'da Rusya'nýn baþkenti Moskova'da çekilecek.
Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan karþýlaþmayý Yönetim Kurulu Üyelerimizden Selim Kosif de izledi.
Takýmýmýz maça; Selçuk Keskin, Jurij Gladyr, Alen Sket, Metin Toy, Guillaume Quesque, Resul Tekeli altýsý ve libero Ahmet Karataþ ile baþladý.
Karþýlýklý sayýlarla baþlayan mücadelede ilk teknik molaya 8-5 Takýmýmýzýn üstünlüðüyle gidildi. Quesque ve Selçuk’un bloklarýyla rakibine geçit vermeyen ekibimiz, Resul, Sket ve Metin’in hücum sayýlarýyla farkýn erimesine izin vermedi ve ikinci teknik molaya da 16-12 önde girdi. Son bölümde 21-21’de eþitlenen mücadelede rakibin manþet hatasýný Quesque ile deðerlendiren Takýmýmýz, Alen Sket’in servis sayýsýyla seti 25-22 kazandý: 1-0.
Ýkinci sette ilk teknik mola 8-5 Fenerbahçemizin üstünlüðüyle geçildi. Ektili servisler ve geçilmez bloklarla rakibini domine eden Takýmýmýz, ikinci teknik molaya ise 16-9 önde girdi. Kalan bölümde de etkili oyununu sürdüren Fenerbahçemiz, seti 25-16 kazandý: 2-0.
Üçüncü sete de iyi bir baþlangýç yapan ekibimiz, 3-0’lýk avantajýn ardýndan ilk teknik molaya 7-8 geride gitti. Mola dönüþü etkili hücumlarla avantajý yakalayan ekibimiz, ikinci teknik molaya ise 14-16 geride girdi. Mola sonrasý yakaladýðý 6 sayýlýk seri ile 21-18 öne geçen ekibimiz son bölümü de hatasýz oynadý ve seti 26-24, maçý da 3-0 kazandý.
FENERBAHÇE 3-0 POSOJILNICA AICH / DOB
Salon: Burhan Felek Voleybol
Hakemler: Vladimir Simonovic, Christophe Lecourt
Fenerbahçe: Selçuk Keskin 4, Oðulcan Yatgýn 1, Alen Sket 14, Guillaume Quesque 7, Jurij Gladyr 12, Resul Tekeli 6, Metin Toy 13, Ferhat Akdeniz 2, Ýzzet Ünver 2, Ahmet Karataþ (L).
Posojilnica AICH / DOB: Robert Siewierski, Michal Petras 9, Michal Hruska 3, Jan Krol 4, Nejc Pusnik, David Michal 4, Kasper Vuorinen, Christian Rainer, Lukasz Wiese 12, Mario Koncilja.
Setler: 25-22, 25-16, 26-24
bir halt olacaðý yok.
Muthiþ bi 3. Set oynamýþ bizimkiler
bir halt olacaðý yok.
Fenerbahçe Doðuþ Basketbol Takýmýmýz, Tahincioðlu Basketbol Süper Ligi 6. hafta maçýnda Darüþþafaka Basketbol’a konuk oldu. Volkswagen Arena’da oynanan mücadele 84-78 Takýmýmýzýn maðlubiyetiyle sonuçlandý.
bir halt olacaðý yok.
Fenerbahçe Doðuþ Basketbol Takýmýmýz, Turkish Airlines EuroLeague 7. hafta maçýnda Yunanistan temsilcisi Olympiacos’u aðýrlýyor. 15 Kasým Çarþamba günü 20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports3 kanalýndan canlý yayýnlanacak. Karþýlaþmayý Borys Ryzhyk (Ukrayna), Benjamin Jimenez (Ýspanya), Carmelo Paternico (Ýtalya) hakem üçlüsü yönetecek.
bir halt olacaðý yok.
Fenerbahce 83 Olympiakos 90 Uzatmalar sonucu
Ýlk yariyi 10 sayi önde kapattik.
Son 3 dkya 11 sayi geride girdik , son 50 saniye 6 sayi geride girdik macida uzatmaya götürdük ama 5dk uzatmada 15 sayý yedik..iyi deðildik..
Yer Ýmleri