golcümüz sonunda gol attý
golcümüz sonunda gol attý
bir halt olacaðý yok.
Fenerbahçe Doðuþ Basketbol Takýmýmýzýn Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda 24 Kasým Cuma günü 20:45’te oynayacaðý Khimki Moskova maçýnýn bilet satýþýna Mobilet üzerinden baþlandý.
Khimki Moskova Maçý Bilet fiyatlarý (Mobilet hizmet bedeli dahil):
Saha içi A-D-G sýrasý 1000 TL yemek dahil (kombineler dolayýsýyla tükenmiþtir)
Saha içi B-E-H sýralarý 900 TL yemek dahil
Saha içi C-F-J sýralarý 850 TL yemek dahil
346 (Açýk Loca): 300 TL yemek dahil
Kat 1 – 220 TL(kombineler dolayýsýyla tükenmiþtir)
Kat 2 – 140 TL(kombineler dolayýsýyla tükenmiþtir)
Kat 3 – 110 TL(kombineler dolayýsýyla tükenmiþtir)
Kat 4 – 100 TL(kombineler dolayýsýyla tükenmiþtir)
Kat 5 – 70 TL
Kat 6 – 55 TL
Kat 7 – 50 TL
Önemli Not: Fenerbahçe Doðuþ Basketbol Takýmý’nýn Turkish Airlines Euroleague ve Tahincioðlu Basketbol Süper Ligi maçlarýnýn biletleri artýk Mobilet üzerinden satýlýyor. Mobilet, iOS ve Android uygulamalarýnýn yaný sýra mobilet.com üzerinden hizmet sunmaktadýr.
bir halt olacaðý yok.
Fenerbahçe Kadýn Basketbol Takýmýmýz, Euroleague Women B Grubu 5. hafta maçýnda Perfumerias Avenidayý aðýrlýyor. 3er galibiyetli iki takýmýn mücadelesi 22 Kasým Çarþamba günü Metro Enerji Salonunda oynanacak. Saat 20.00’de baþlayacak müsabaka FB TVden canlý olarak yayýnlanacak. Takýmýmýz, taraftar desteðini de yanýna alarak Ýspanyol ekibini yenmeyi hedefliyor.
bir halt olacaðý yok.
Fenerbahce Doðuþ 71 Khimki 67 MS
Tebrikler Fenerbahce Doðuþ !
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dun gs ve bjk'yi izledim, bunlar bizden daha iyi takim degiller.. Bugün aksam Antalya maçýný mutlak suretle kazanmaliyiz.. Kazanirsak bu zor sürecte önümüzü açmýþ oluruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
6s de düþüþ var bunu kullanmak lazým
bir halt olacaðý yok.
Antalya maçý 11'imiz. : Volkan , Þener , Skertel , Neustader , Ýsmail Köybaþý , Mehmet Topal , Josef , Dirar , Giuliano , Aatif , Jansen .
Soldado ve Valbuena yedek.
Kazandik !!
Antalyaspor 0 Fenerbahçe 1
Çok önemiydi .. Tebrikler Fenerbahçem !
Yer Ýmleri