Artan
Azalan
lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Dk / Yksek
27,50 10% 100,59 Mn 23,70 / 27,50
67,65 10% 515,04 Mn 61,70 / 67,65
11,00 10% 3,88 Mn 9,80 / 11,00
1,65 10% 54,88 Mn 1,52 / 1,65
14,75 9.99% 88,63 Mn 13,54 / 14,75
10,53 -10% 2,12 Mr 10,53 / 11,55
20,40 -9.97% 202,36 Mn 20,40 / 23,86
402,25 -9.96% 524,05 Mn 402,25 / 448,00
260,25 -9.95% 1,61 Mr 260,25 / 283,50
4,58 -9.84% 46,70 Mn 4,58 / 4,58
325,00 0.46% 12,23 Mr 319,00 / 326,25
3,16 6.4% 11,83 Mr 2,98 / 3,20
135,00 8.09% 10,01 Mr 118,60 / 135,00
221,50 6.54% 9,91 Mr 209,00 / 225,00
269,00 2.28% 7,40 Mr 266,00 / 272,50
19,11 -0.47% 829,86 Mn 18,66 / 19,26
77,90 -1.7% 7,25 Mr 77,60 / 79,15
392,00 -1.13% 7,21 Mr 390,25 / 404,50
221,50 6.54% 9,91 Mr 209,00 / 225,00
760,00 -0.39% 2,81 Mr 747,00 / 761,50
93,00 0.65% 539,82 Mn 91,90 / 93,65
117,20 1.74% 879,06 Mn 112,40 / 119,90
392,00 -1.13% 7,21 Mr 390,25 / 404,50
31,04 -0.83% 136,84 Mn 30,50 / 31,30
10,67 2.69% 200,26 Mn 10,40 / 10,71
81,25 2.85% 499,08 Mn 79,05 / 81,60

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 541/582 lklk ... 41441491531539540541542543551 ... SonSon
Arama sonucu : 4656 madde; 4,321 - 4,328 aras.

Konu: Hep Destek Tam Destek

1. https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...tmedi-42337864

hurriyet denen gazata azill fener dmandr...

bu tip balklar yaparak neyi amalyorsun ?

geen senede bir ara fener iyi gidiyordu...

medyada

yok fener byle iyi ....

yok antrenr Jorge Jesus ok byk fedakarlklar yapmt falan filan ,onu herkes istiyor... bakan ali daha uzun bir kontrat yapmak falan istiyor...

hooop kay bir anda kopmutu...

bedavdan komik yenilgilerle ampiyonluk cim coma adeta hediye edilmiti...

2. https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...icrar-42338245

yahuu lig balayal ne kadar oldu ...

ortda birey yok...

bu haber acaba iyi niyetli olarak m yaplyor ?

maksat topularn ahlakn bozmak ,

takimda blnme yaratmak..

ahlaksz medya dnde byleydi,bugnde byle..

3. Ahhan da birkez daha ayn operasyon ...

hem cim com topusu hem de super teatral yetenekleri var ceza sahasnda inandrc tam da penaltlk dmeler !!!

https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...syonu-42338787

Hala futbol federasyonu hemde MHK !!!

yeter be resmen emek h...a mssade ediyorsunuz / grmezden geliyorsunuz

daha nereye kadar !!!

transfer sezonunda grdk...

adam sanki doutan cim comlu !!!

profosyonel/anasnn gz falan deil

baaka takmlar daha iyi rakamlar neriyor ...

ama mbarekler ,cim comu tercih ediyor !!!

en komii de Alman takmndan sezonda 3 milyo euro alan bir Trk topunun .Cim comun 1 milyonluk euro teklifini kabul etmesiydi...

inanak m panpa ne dersin ?

4. dnya futbol yldzlarndan kk fanatiklere EXTRA ilgi alaka

video : https://twitter.com/i/status/1709183791837663371

5. Cumhuriyet'in 100. ylnda Suudi Arabistan'da derbi... Tepkiler artyor... Erdoan iin neresinde ?

Galatasaray ile Fenerbahe arasnda oynanacak Sper Kupa Finali'nin Suudi Arabistan'da yaplamk istenmesine spor camiasndan tepkiler gecikmedi.TFF Bakan Mehmet Bykeki, Galatasaray ile Fenerbahe arasnda oynanacak Sper Kupa finali iin konutu.

Galatasaray ile Fenerbahe arasnda oynanacak olan Sper Kupa mcadelesinin Suudi Arabistan'da gerekletirilmesinin gndeme gelmesi hakknda aklama yapan Bykeki, "Suudi Arabistan ve Abu Dabi ile grtmz daha nce syledim. Anlatmz takdirde olabilir. Ama bu Trkiye Futbol Federasyonu'nun kendi bana yapt bir alma deil. Fenerbahe ve Galatasaray kulplerinin bakanlarndan olur aldmz bir alma. Anlarsak bu iki kulbmzn rzasyla yaplacak anlamay kamuoyuna aklayacaz. Henz bir anlama yok. Olursa zaten ilk azdan bizden duyacaksnz, yetkisi olmayan kiilerin yapt aklamalara itibar etmeyin" aklamasn yapt.

Spor camias Sper Kupa finalinin Suudi Arabistan'da oynanma ihtimaline kar tepki gsteren ifadeler kulland.

te o tepkilerden bazlar:

Eski Hakem Seluk Dereli: “TFF bakan kp 'Sper Kupa finali iin Suudi Arabistan ile grtk' diyor. Cumhuriyetimizin 100. ylnda byle bir ey kabul edilemez. Bu man oynanaca stat, kurtuluun ilk admlarnn atld Samsun 19 Mays Stadyumu olmaldr.”

Fatih Altayl: Fenerbahe ve Galatasaray ortak bir tutum alp TFF’nin Sper Kupa finalini Suudi Arabistan’da oynatma samaln kabul etmemelidir. Alsnlar kupalarn ne yaparlarsa yapsnlar. Ne Fenerbahe’nin ne Galatasaray’n byle kupaya ihtiyac var. ok istiyorlarsa Baakehir’e versinler.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut: Trkiye Cumhuriyeti’nin kuruluunun 100. Ylnda, lkemizde Sper Kupa Finali’nin oynanaca stat m kalmad?”

ERDOAN N NERESNDE

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, resmi ziyarette bulunduu Suudi Arabistan’n Cidde ehrinde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman tarafndan resmi trenle karlanmt.

Bu grmelerin sonucunda iki lke arasnda, dorudan yatrmn tevik edilmesi, Trkiye Cumhurbakanl letiim Bakanl ile Suudi Arabistan Enformasyon Bakanl arasnda iletiim alannda ibirlii, Trkiye Milli Savunma Bakanl ile Suudi Arabistan Savunma Bakanl arasnda ibirliine ilikin uygulama plan, Trkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanl ile Suudi Arabistan Enerji Bakanl arasndaki enerji alannda ibirlii ve Suudi Arabistan Savunma Bakanl ile Baykar arasnda ibirliini ngren mutabakat zaptlar imzalanmt.

Kulislere yansyan bilgilere gre ikili ilikiler kapsamnda Cumhurbakan Erdoan'n da Suudi Arabistan'da oynanacak finalle ilgili temaslar srdrd ifade edildi.

"TFF'NN BR ARISI OLDU"

Galatasaray Bakan Dursun zbek, Sper Kupa'nn Suudi Arabistan'da oynanmas konusunda u ifadeleri kullanmt:

"Bu Sper Kupa ile ilgili TFF'nin bir ars oldu. Bunu ynetim kurulumuzdaki arkadalarmzla deerlendiriyor. Getirisi, gtrs, finansal yaps hakknda istiaremiz sryor. Bir neticeye varlnca daha doyurucu bilgi veririz."

Odatv.com

https://www.odatv4.com/spor/cumhuriy...inde-120005591

Suriyede Fener'e ma yaptrmlard...

ondan sonra neler olduunu hep birlikte tank olmutuk...

malum Suud'larn bize 50 milyar dolarlk bir kma yapacaklar...

acaba onun iin mi...

ii salama alma adna bir gzellik mi ?

yoksa anasnn nikahna ulam borlar nedeniyle Fener'i Suudalar pazalamak m ?

eer yle bir ey olursa bunun birinci derecede sorumlusu Bakan Ali ve arkadalar olur...

bo bir hrs nedeniyle ha babam ha deyip kof transferleri nedniyle Feneri'in borcunu aya kmasna neden oldu...

sahi 2 tane gze batan 2 Trk topu vard

hele son gelen tam bir fiyasko hala iylemediler mi?

gz gre gre bo olduklar biline biline transfer ettiler...

6. Koyu cimcomlu hanutu/sakalc soner medyasndan itiraf...

cim com yneticileri de tam bi frldak...

oynadklar malarda artistik hareketlerle Penalt yaptran topularn patronlar da tpk onlar gibi...

ardk m ?

Galatasaray€™da para ileri durulmuyor: Dursun zbek kendisini GS Store€™a atad, ite belgesi

Galatasaray'da bakan yardmcs Cemal zgrkey, 3 arkadayla birlikte istifa etti. stifa dilekesine Oda TV ulat. te istifa gerekesi...Galatasaray€™da mali genel kurul ncesi Galatasaray Bakan Yardmcs ve Maazaclk A. Ynetim Kurulu Bakan Cemal zgrkey, 3 ynetim kurulu yesiyle birlikte istifa etti.

zgrkey, forma sponsorluk anlamasnda kendilerinin darda brakld gerekesiyle istifa ettiklerini belirtirken bir baka gerekeye Oda TV ulat.

Bakan Dursun zbek€™in Maazaclk A.. Ynetim Kuruluna kendisini ye olarak atamasn zgrkey, ilerine mdahale olarak grerek ekibiyle birlikte istifa etti.

ZGRKEY AIK AIK BELRTT

zgrkey, ynetim kuruluna verdii istifa yazsnda bu durum yer ald.

zgrkey istifa metninde u ifadeleri kulland:

€œ Haziran 2022 aynda geldiimiz Galatasaray Maazaclk ve Perakendecilik A. Ynetim Kurulu Bakanl ve grevimizde getiimiz 15 ay boyunca olduka baarl ilere imza attmz kanaatindeyiz. Galatasaray Spor Kulb bakanmz Sayn Dursun Aydin zbek'in ynetim kurulumuza Kendisini atamas zerine iinde bulunduumuz sevgi ve bar iklimi gerei, kendisini desteklemek ve yolunu amak zere grevlerimizden istifa etme karar alm bulunuyoruz . €

HER EY €œBRA€ N M

te yandan, bu cumartesi yaplmas planlanan mali genel kurulun da istifada rol oynad konuuluyor.

Bakan Dursun zbek€™in mali genel kurulda ibra edilmek iin harekete getii gelen haberler arasnda.

zbek€™in kendisini Maazaclk A.. Ynetim Kuruluna ye olarak atamas ve son gnlerde medyaya yansyan Galatasaray'n maddi olarak glendiine ynelik haberlerin saysnn artmaya balamasnn tek amacnn €œibra edilmek€ olduu iddia ediliyor.

ZGRKEY€™N STFASI €œGELYORUM€ DEMT

Galatasaray kamuoyu Levent Yaz€™n istifasn Oda TV€™den Getiimiz gnlerde Cemal zgrkey€™e yakn mali ilerden sorumlu muhasip ye Levent Yaz da istifa etmiti.

Yaz€™n istifa gerekesi olarak Erden Timur€™un banda yer ald Sportif A.. ve futbol tarafnn mali genel kurul ncesi hesaplar vermemesi ve bilanoyu paylamamas olarak gsterilmiti.
    Mali genel kurul ncesi Yaz€™n istifas genel kurula ilikin bir mesaj olarak alglanmt.ZGRKEY STFASINDA €œSPONSORLUK ANLAMASI€ DEMT

zgrkey, GS Store sosyal medya hesabndan yapt istifa paylamnda, €œBenimsemediimiz konular arasnda en nemlilerinden biri olan forma sponsorluu iin srdrlen grmelerde Maazaclk irketimizin tamamen darda braklmasna anlam vermekte glk ektiimizi ve de bu sponsorluk alan iin dnyaca nemli baz markalardan gelen tekliflerin de deerlendirmeye alnmadn gzlemlediimizi bilgilerinize sunmak isteriz.€ ifadelerine yer vermiti.

DURSUN ZBEK: SNDREMYORUM

Sponsorluk anlamasnda konuan Dursun zbek, zgrkey'in istifasna ilikin unlar syledi:

Cemal zgrkey Bey'in aklamasn dn gece grdm. ok zldm. Galatasaray Spor Kulb bakan, itirakleri olan herhangi bir irkette ynetim kurulu olmasn kimseyi rahatsz etmesini dnemiyorum. Byle bir ey aklmdan gemez. Ayrca daha vahim olan, kendisiyle beraber burada hizmet veren arkadalarn istifa sebebi olarak Galatasaray Spor Kulb bakannn ynetimde yer almasn gstermelerini sindiremiyorum. Kiisel bir ey olsa, ahsma Dursun zbek'e bir tavr olsa bunu tolere ederim, anlayla karlarm. Fakat, Galatasaray Spor Kulb bakan ynetime geldi diye bu hizmetten ekilmeyi, istifa etmeyi asla affetmem. Herkes bunu byle bilsin. Galatasaray Spor Kulb bakan niye maazacln ynetimine girdi, bunu aklamakta fayda var. Galatasaray Maazaclk A, Sportif A'nin itiraki ve yzde 100 sahibi olduu bir irket. Bir istifa olmutur, bir arkadamz grevden ayrlmtr, imza yetkisi olan bir arkadatr. irketin sahibi olan Galatasaray Sportif A, boalan bu yerde benim olmam istemitir. Ynetim kurulu karar almtr. Btn irketlerin sahibi olan Galatasaray Spor Kulb ynetim kuruluna bu konuyu getirdik. Hem sportifte hem kulpte oybirliiyle ynetimde olmamn maazacla byk fayda salayaca gndeme gelmitir ve atama yaplmtr.

Odatv.com.tr

Galatasaray'da "Erden Timur" istifas

Galatasaray Spor Kulb Ynetim Kurulu yesi Levent Yaz'n Sportif A Bakanvekili Erden Timur nedeniyle grevinden istifa ettii ne srld.

Galatasaray Spor Kulb Ynetim Kurulu yesi Levent Yaz'n Sportif A Bakanvekili Erden Timur nedeniyle grevinden istifa ettii ne srld.Galatasaray Spor Kulb Ynetim Kurulu'ndan istifa eden Levent Yaz ile ilgili arpc bir iddia ortaya atld. Yaz'n Galatasaray Sportif A Bakanvekili Erden Timur yznden grevini brakt ne srld.

Gazeteci Mustafa evik sosyal medya hesabndan yapt paylamda, Yaz'n, son divan kurulu toplantsnda mali sunumu kendisinin yerine Erden Timur'un yapmas nedeniyle tepki gsterip istifa ettiini ne srd.

"TMUR ATANMI BR YE BEN SELM"

evik, "Levent Yaz€™n yakn dostlar ile paylat, Kemerburgazda yaplan son divan kurulunda mali ilerle ilgili sunumu atanm ynetici Erden Timur€™un yapmasndan byk rahatszlk duyduu.. Levent Yaz, 'Ben seilmi yneticiyim, Erden Timur atanm. Kulp beni mali ilerden sorumlu yapm. Sunumu mali konularda Erden Timur yapyor, buna da bakan Dursun zbek mdehale etmiyor. yleyse burada durmann anlam yok deyip' grevi brakt net bilgi." diye yazd.

TMUR'UN KONUMASI N OYLAMA YAPILDI

Galatasaray'n Eyll ay olaan divan kurulu toplants kulbn futbol A takm ve altyapsn tayaca yeni tesisleri olan Kemerburgaz'daki inaatta yapld. Bu toplantda divanda yaplan oylama sonucunda Erden Timur'un kulbn mali tablolarna dair sunum yaplmas oybirliiyle kabul edildi.

TMUR: "HEDEF 218 MLYON EURO GELR"

Ardndan Erden Timur krsye karak, Sar Krmzl kulbn genel mali bilanolarna dair detayl bir sunum yapt. Timur'un sunumunda zellikle ortaya koyduu 218 milyon Euro'luk gelir hedefi kamuoyunda byk yank uyandrd.

STFA EDEN LEVENT YAZ KMDR

Dursun zbek bakanlndaki ynetim kurulunun muhasip yesi olan Levent Yaz, 1973 ylnda stanbul'da dnyaya geldi. Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra stanbul niversitesi letme Fakltesi'ni bitirdi. Lise ve niversite yllarnda profesyonel basketbol da oynayan Yaz, bankaclk sektrnde st dzey yneticilik yapt. Yaz, halen inaat ve finans sektrnde faaliyetler yrtyor.

Odatv.com

Spor medyasnda Galatasaray haberleri... eytan ayrntda gizlidir

Spor medyasnda Galatasaray'n maddi olarak glendiine ynelik haberlerin says artmaya balad.Galatasaray, bu sezon yksek maliyetli yldz futbolcularla kurduu kadrosuyla gcne g katt.

Son olarak ampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United galibiyetiyle gsmz kabartan sar krmzl ekip hakknda son dnemde yaplan maddiyata ynelik haberlerin saysndaki art dikkat ekiyor.

Hrriyet'te yaplan haberle balayan furya devam ediyor.

Florya€™da 20 dnmlk pay bulunan Galatasaray'n, satn alnan blmle birlikte 60 dnmlk alana inaat ve villa projesi yapaca belirtilen haber, Hrriyet gazetesinde 'baarl icraat' olarak manete tand.

Galatasaray'n gelirlerini katlayacan ve Florya'da hedefin en az 10 Milyar TL olduu ifade edildi.

Bugn ise spor kamuoyunda art arda haberler yaynland.

Galatasaray'n GS Store maazalarnda rekor krd ifade edilerek, ilk 4 aynda 200 milyon TL'ye yakn kr elde ederek rekor krld kaydedildi.

Ayrca, Cumhuriyet'in 100. ylna zel tasarlanan sar krmz ubuklu formann 29 Ekim'de sata sunulaca ve Fiyat 2 bin 600 TL olarak belirlenen rnden nemli bir gelir elde edilmesi beklendii ifade edildi.

Sportif A Bakan Vekili Erden Timur, sar-krmzl kulbn bu sezon 200 milyon avro geliri getiini dile getirmiti.

GZALTINA ALINAN SPONSOR

Tm bu yksek para haberlerinin ardndan baz ilgin gelimeler de haberlere konu oldu. Galatasaray ile Bakent naat arasnda imzalanan sponsorluk anlamas srasnda; Cumhurbakan Erdoan€™n yannda eli cebinde yryen Fenerbahe Bakan Ali Ko'a gndermede bulunan Uur Vergili, €˜ahinler€™ su rgtne yaplan operasyon kapsamnda geen hafta yakaland.

Videoyu Oynat
    Spor medyasnda Galatasaray haberleri... eytan ayrntda gizlidir - Resim : 1

ahinler su rgtnn finansman olduu tespit edilen Uur Vergili, ekmeky'de kz arkadann evinde yakalanm ve adli kontrol artyla serbest braklmt.

Spor medyasnda Galatasaray haberleri... eytan ayrntda gizlidir - Resim : 2

Bakent naat, Galatasaray'n resmi internet sitesinde hala sponsor olarak yer alyor.

Spor medyasnda Galatasaray haberleri... eytan ayrntda gizlidir - Resim : 3

AHNLER'DEN NEF DETAYI

Kamuoyuna yansyan bir dier ilgin haber ise ahinler etesi'ne yaplan operasyonda firar eden rgt yneticisi Hasan Akdeniz oldu.

T24'n haberine gre Hasan Akdeniz kendisini "NEF" projesiyle tannan Timur Gayrimenkul Gelitirme Yap ve Yatrm A.. unvanl irketin mali maviri olarak tantrd. Odatv bunun zerine ahinler etesi yneticisi Hasan Akdeniz'in HADES adl irketini aratrd.

Bu irketin internet sitesinde yer alan "projelerimiz" ksmnda yer alan bilgilere gre Hasan Akdeniz Galatasaray Bakanvekili Erden Timur'a ait NEF irketinin projelerine sat danmanl yapyor.

Firari mafyadan neler kt... Erden Timur ve NEF detay... Hangi vekil evine konuk oldu... Odatv'ye konutuFirari mafyadan neler kt... Erden Timur ve NEF detay... Hangi vekil evine konuk oldu... Odatv'ye konutu
    MARKA KME EMANET

Yine bugn haberlere konu olan bir dier gelime ise ldrlen lk Ocaklar eski Bakan Sinan Ate ile ilgiliydi. Sinan Ate cinayetinden tutuklanan Serdar ktem'in yolu da Galatasaray ile kesimiti.

Videoyu Oynat
    te yandan Kozak, Erden Timur'un baz sosyal medya hesaplar ve basn mensuplar ile temasta olduunu iddia etti.

Videoyu Oynat
    Galatasaray markas kime emanetGalatasaray markas kime emanet

Odatv.com

https://www.odatv4.com/spor/spor-med...idir-120005321

yazk rakip kulupte ne frldaklar dnyor...

kulbn sponsoru kara parac-mafyac...

kamuoyunda kendilerini aklamak iin yksek paralar-sponsorluk bedelleri deyecek kadar gzleri dnm...

peki cim comun yneticileri bu sponsorlar nereden buldu ?

acaba kendileride mi o yollarn yolcuusu ?

............

soner yaln
    payla aratr ara

1
    3❯
    1
    trkiye'nin en kaliteli kalemlerinden birisidir,
    aratrmac kimlii ve bir solukta okunan kitaplar ile kendini oktan ispat etmitir.

szlkte baln amak iin, 27 ocak 2017 tarihli yazsndan daha gzel bir frsat olamazd diye dnyorum...

iinde arda turan'n referandum videosuna eletiriler,
    barcelona'nn faizme direnii,
    denizler iin imza toplayan metin oktay,
    futbolcu sendikas iin aba gsteren metin kurt,
    nazileri yendii iin kuruna dizilen dinamo kiev'li futbolcular,
    hasnun galip, galatasarayl ehitler ve ok daha fazlas harika bir biimde harmanlanm.

okumayana okutmak iin, yazy buraya alyorum;

--- soner yaln ---
    https://rerererarara.net/soner-yalcin--120591

7. cim com'un mthi baar hikayesi-

mthi ticari baar diye pazarlad

italyan Nicol Zaniolo'nun Sezon ortasnda Geri gnderilmesi gndemde...!!!

Galatasaray
    2022-23 sezonu

Zaniolo, 11 Mart 2023'te Kasmpaa'ya att golle Galatasaray taraftaryla 1-0 galibiyetini kutluyor.
    2022-23 sezonunun devre aras transfer dneminde 7 ubat 2023 tarihinde Galatasaray'a transfer olmak iin stanbul'a gelen Nicol Zaniolo'yu Galatasaray, Trkiye'de yaanan deprem sebebiyle sessiz bir ekilde 8 ubat 2023 gn TFF'ye bildirdi. Oyuncu iin Roma kulbne 15 milyon € deme yapld ve 4 yllk szleme imzaland.[27] Bu transfer Trk futbolunun en pahal ikinci byk transferi zelliini de tamaktadr.[28] Zaniolo'nun kontratnda 35 milyon euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.[29] Transfer haberi, geliine birka gn kala meydana gelen Kahramanmara depremleri nedeniyle Galatasaray tarafndan cokulu bir ekilde duyurulmad. 17 numaray depremde hayatn kaybeden gen Galatasaray taraftarnn (17 yanda) ansna ald.[30]

Yeni kulbyle 26 ubat 2023'te Alanyaspor karsnda oynanan hazrlk manda etkileyici bir giri yapt, 80. dakikada oyuna girdi ve 90+4'te gol att.[31] 4 Mart 2023'te stanbulspor'a kar baka bir hazrlk manda bir gol daha att ve asist yapt.[32] 11 Mart 2023'te Nef Stad'nda Kasmpaa'ya kar ilk resmi mana 46. dakikada oyuna girerek kt. Zaniolo, Galatasaray'n 1-0'lk galibiyetinde 57. dakikada bir gol atarak beklentileri karlad.[33]

Kasmpaa, Adana Demirspor ve Kayserispor manda gol atan Nicol Zaniolo, Sper Lig'de Galatasaray formasyla oyuna sonradan dahil olduu ilk i saha manda da gol atan ilk isim oldu.

Zaniolo, Galatasaray takmyla 2022-23 sezonunda Sper Lig'de ampiyon oldu. 30 Mays 2023'te 36. haftada oynanan mata Ankaragc'n deplasmanda 4-1 malup eden Galatasaray, man bitimine 2 hafta kala liderlii garantiledi ve tarihinin 23. ampiyonluunu kazand. 4 Haziran 2023'te oynanan ve 3-0 kazanlan Fenerbahe derbisinde kariyerinde ilk kez bir mata 2 gol kaydetti.[34]

2023–24: Aston Villa'ya kiralk

18 Austos 2023'te Galatasaray ile ampiyonlar Ligi n eleme turlarnda bir ma oynayan Zaniolo, 2023-24 sezonunun geri kalannda Premier Lig kulb Aston Villa'ya satn alma opsiyonlu kiralk gnderildi...

https://tr.wikipedia.org/wiki/Nicol%C3%B2_Zaniolo

talya'da operasyon byyor! Sandro Tonali ve Nicolo Zaniolo ifade verdi...

talya futbolunun yldz isimleri Sandro Tonali ve Nicolo Zaniolo yasa d bahis iddiasyla ifade verdi.

talya Milli Takm'nn kampnda bulunan Sandro Tonali ve Nicolo Zaniolo, yasa d bahis iddialar nedeniyle ifade verdi.

talyan basnnda yer alan haberlere gre, Newcastle United'da forma giyen Tonali ile Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralanan Zaniolo, yasa d bahis soruturmas kapsamnda milli takmn Coverciano'daki tesislerinde sorguland.

ki oyuncunun, milli takm sorumlusu Gianluigi Buffon eliinde polisle grt, ardndan kamptan ayrld basna yansd.Yasad bahis iddialar nedeniyle dn de Juventus'ta forma giyen orta saha oyuncusu Nicolo Fagioli hakknda soruturma ald duyurulmutu.

Futbol malar zerine bahis oynad tespit edilen bir oyuncu, yl men cezas alabiliyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/spor/i...-ifade-2129516

bakalm gelimler nasl olacak ?

Nicolo Zaniolo rekor bedelle gidiyor: Trkiye'den en fazla bonservise satlan oyuncu oldu!

Galatasaray'n talyan yldz Nicolo Zaniolo rekor bedelle ngiliz ekibi Aston Villa'ya transfer oldu. ngiliz ekibi bu transfer iin Galatasaray'a 5 milyon Euro kiralama bedeli ve 27 milyon Euro da zorunlu satn alma opsiyonuyla toplamda 32 milyon Euro deyecek. Trkiye'den en fazla bonservise satlan oyuncu 27 milyon Euro ile Nicolo Zaniolo oldu.

https://www.yenisafak.com/aston-vill...beri-h-4553075

8. avrupann bahis kral cim com'un prlanta topusu

geen sezon ligin son manda da zaniolo fenere 30 metreden skar bahsi alm net bilgi...

Zaniolo oyuna girdikten 6 dk sonra u hareketi yapp krmz kart grmt gsliler haksz krmz kart diye alyordu adam bahisi kt twit bu kadar.

yardak MHK ve TFF neden grmezden geliyor ?

https://twitter.com/search?q=Zaniolo...ertical=trends

eer olur da Aston Villa Zaniolo'yu geri gnderirse cim comun bilanosunda 30 milyon euroluk kocaman bir delik olur...

Sayfa 541/582 lklk ... 41441491531539540541542543551 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •