Galatasaray'a yeni arazi geliyor ( tabii ki beleþ tarafýndan kamudan...)
1905 Kültür Sanat Spor Derneðince düzenlenen "Galatasaray'ýn Formalarý Tarihi ve Forma Tasarýmý Söyleþisi" gerçekleþtirildi. RAMS Park Özhan Canaydýn Salonu'nda yapýlan organizasyona, kulüp baþkaný Dursun Özbek de katýldý.1905 Kültür Sanat Spor Derneðince düzenlenen "Galatasaray'ýn Formalarý Tarihi ve Forma Tasarýmý Söyleþisi" gerçekleþtirildi. RAMS Park Özhan Canaydýn Salonu'nda yapýlan organizasyona, kulüp baþkaný Dursun Özbek de katýldý.
Kokteyl ile baþlayan etkinlikte, Galatasaray'ýn forma tarihini anlatan slayt gösteriminin ardýndan þampiyonluk kazanan kadýn Futbol takýmý, sutopu ve kürek takýmlarýnýn yaný sýra sarý-kýrmýzýlý bazý amatör sporculara plaket takdim edildi.
Mimar sanatçý Rýfat Baltaoðlu'nun bir eserinin de sergilendiði organizasyonda açýklamada bulunan baþkan Dursun Özbek, "Çok etkilendiðim bir eser, müzemizde en iyi yere koymayý düþünüyoruz. Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti vatandaþlarý ve dünya için önemini anlatmaya gerek yok. Herkesin takdir ettiði, herkesin nasýl bir önder olduðunu bildiði herkesçe malum. Herkesin hayat çizgisinde Atatürk'ün izi var" diye konuþtu.Süper Lig'de pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine dernekteki herkesi davet eden Özbek, sözlerini þöyle tamamladý:
"Hepimizin koltuklarý kabardý, þampiyon olan genç kardeþlerimizle gururlandýk. Baþkanlarý olarak yönetim kurulum adýna hepsine teþekkür ediyorum. Pazar günü eksiksiz olarak buradayýz. Yarýn 17 Mayýs, UEFA Kupasý kutlamamýz var. Önümüzdeki sezonu açacaðýmýz yer Kemerburgaz tesislerimiz. Hazýrlýklarýmýz son aþamaya geldi. Orada piknik düzenledik. Orada yeni evimizde buluþmak üzere hepinizi yarýn oraya bekliyoruz."
KEMERBURGAZ MÜJDESÝ
"Ýnþallah yeni sezonu yeni Kemerburgaz tesislerimizde açacaðýz. Ayrýca buradaki arazimizin büyüme imkaný var. Þu an talebimiz bakanlýkta, onu da halledeceðim. Bu tesislerin hepsini Galatasaray Kulübü kendi imkanlarýyla yapýyor."
Organizasyon, hatýra fotoðrafý çekimiyle sona erdi.
Odatv.com
https://www.odatv.com/spor/galatasar...iyor-120043940
fenerbahçey sayesinde Türkiye Ligi dönüyor...
ama bu uyanýklar devlet tarafýndan kollanýyor...
buna bir dur demenin zamaný gelmedi mi ?
hep avanta hep avanta...
Yer Ýmleri