-
İlk yarıyı önde kapatıp yenilmek acayip üzdü , acayip moral bozdu..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Oralet_Osman
3-1 kötü oldu. Fenerbahçeli olarak üzüldüm ve kızgınım. 2.yarı tek kale oynadı Beşiktaş.
Cüneyt'e de yazık yav. Kimseye yaranamıyor.

Hata 2015-2016 sezon sonu ligin en az gol yiyen defansının (27 gol) dağıtılıp tekrar yapılanması.... pardon yapılanmamaması şu anda 27 gol yemiş....
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda 
:
-

Originally Posted by
MedwiG
İlk yarıyı önde kapatıp yenilmek acayip üzdü , acayip moral bozdu..
İlk yarıyı da kabak gibi ofsayttan atılan golle önde kapadı zaten.
-
Beşiktaş - Fenerbahçe kupa 1.maçını Fırat Aydunus yönetecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
MedwiG
İkinci yarının hemen basında golü yedik ve dağıldık .. İkinci yâri inanılmaz kötüydük , az hata yapan josef inanılmaz hatalar yaptı , ilk yarı İsmail sakatlanınca sol bek kalmadı işimizi bozdu .. İkinci yâri medel’in ciZgiden çıkardığı gol olsa is değişebilirdi ama çok kötü oynadık göz göre göre gol geldi
evet ismail çıkmış adam kadroyu zor buluyor ondada sakatlanıp çıkıyor sol bekin yedeğinin yedeği mi transfer etseydik
yazık ismailin işi bitmiştir bu takımda
bir halt olacağı yok.
-
Fernandao tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiği icin Beşiktaş kupa maçından oynamayacak
-
Forum Kuralları
Hayat bazen çok cimridir.
İnsanın yeni bir duygu tatmaksızın günler, haftalar, aylar hatta yıllar geçirdiği olur.
-
PFDK , Fernandao’ya 2 maç ceza verdi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri