-

Originally Posted by
kitapci0
Birisi asya ile avrupa arasında parlayan bir yıldız devlet türkiye ve onun lideri , diğeriyse türkiyenin 3 büyük spor klubünden biri ( bakın hakkını veriyorum bir spor klubü demiyorum ) ikisini nasıl mukayese edebiliyorsunuz bir anlayabilsem benim kafam basmıyor
Çok basit her ikiside Seçim .. Her 4/5 yılda bir yapılan rutin bir durum , nasıl Fenerbahçe yapılan sıradan bir seçimse buda bir seçim .. Ama sizin mantalitenize göre olunca farklı tabiiki .. Birinde Tayyip Erdoğan var diğeri baska .. Ama unutmayın sonuçta seçim .. Bir önceki seçimde yaşananlar gene yaşanıyor bu çok önemli ama diğeri degil .. Bu arada O siradan dediğiniz kulübün 20 milyondan fazla taraftarı var .. Bu mantaliteden vazgeçin farkında olmuyorsunuz ama komik oluyorsunuz ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Finaldeki Rakibimiz Tofaş oldu .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
MedwiG
Finaldeki Rakibimiz Tofaş oldu .
Efes e noldu yahu
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
-
-
Final programı :
1. Maç: 5 Haziran Salı 21:00 – Fenerbahçe Doğuş – Tofaş (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)
2. Maç: 7 Haziran Perşembe 21:00 – Fenerbahçe Doğuş – Tofaş (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)
3. Maç: 9 Haziran Cumartesi 19:00 – Tofaş - Fenerbahçe Doğuş (Tofaş Spor Salonu)
4. Maç: 11 Haziran Pazartesi 21:00 – Tofaş - Fenerbahçe Doğuş (Tofaş Spor Salonu)
(Gerekmesi durumunda)
5. Maç: 13 Haziran Çarşamba 21:00 – Fenerbahçe Doğuş – Tofaş (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)
(Gerekmesi durumunda) 6. Maç: 15 Haziran Cuma 21:00 – Tofaş - Fenerbahçe Doğuş (Tofaş Spor Salonu
(Gerekmesi durumunda) 7. Maç: 17 Haziran Pazar 19:00 – Fenerbahçe Doğuş – Tofaş (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)
-
Genel kurulda oy kullanma işlemi başladı ..
-
-
Azizcidir 🤣

Originally Posted by
ayhan53
Rte oy kullanacakmış
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri