-

Originally Posted by
ayhan53
Ali Koç ile Aykut Hoca görüşmesi sona ermiş
Nazikçe istifa eder, tşk ederim gönderilir. Yerine kim gelir mesele bu bence [emoji3]
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Ben de görünmüyor niye ki
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
-

Originally Posted by
Sirenama
Ben de görünmüyor niye ki
.
Hem uygulamada hemde normal sitede görüyorum ben ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Ben de tapatalk var, ondan olabilir. Bı de uygulamadan bakayım.

Originally Posted by
MedwiG
Hem uygulamada hemde normal sitede görüyorum ben ..
-
Yok bunda da açılmadı. Dün açılan bugün açılmadı. 🤣. Neyse ben bir telefonu bakıma alayım.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Tofaş - Fenerbahçe Dogus maçındaki Son 2 dk 6 sayı öndeydik ama macta ilginç seyler oluyor .. 37 serbest atış yaptı karşı takım , hakemler çok ilginç yönettiler macı ..
Tofaş 91 Fenerbahçe Doğuş 88 MS
-
sorun yok sahamıza 3-1 ile gelecekler
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri