-
zor bir sene daha bizi bekliyor
bir halt olacağı yok.
-
Sebelekler geçen sene aykut hoca vardı aziz başkan vardı vuruyordunuz şimdi kime vuracanız osmanlı zamanı yeniçerileri gibi kelle isteyip duruyorlar
-
Kap : Giuliano Victor de Paula'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr FC'ye transferi için görüşmelere başlanmıştır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Futbol enteresan oyun ..
Erzurum Beşiktaş macında ilk yarı 2 kez kaleciyle karşı karşıya ve minimum 3-0 olacak maci 1-0 ile önde girip bukadar kötü oynayan Beşiktaş’a suan 2-1 mağlup olmak gerçekten enterasan ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
MedwiG
Kap : Giuliano Victor de Paula'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr FC'ye transferi için görüşmelere başlanmıştır.
10 milyon euroya satıldı galiba doalrda olabilir
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
10 milyon euroya satıldı galiba doalrda olabilir
Öyle birşeyse müthiş para ..
-
Son dönemde basında yer alan Cristian Ramirez’in kulübümüze transferiyle ilgili haberler doğru değildir.
İlgili oyuncuya dair herhangi bir transfer planlamamız ve çalışmamız hiçbir zaman olmamıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
-
Kap :
Profesyonel futbolcumuz Giuliano Victor de Paula'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr FC'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 10.500.000 € (Onmilyonbeşyüzbin Euro) bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri