-
Macın en iyisi tartışmasız Hasan Ali .. Tebrik ediyorum umarım böyle devam eder ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
rain2005
Valbuena artık emekli olmalı
Hasan Ali ve Benzia en iyi oynayanlar...Benzia oyundan niye çıktı?
Atıf, Mehmet Topal yerine oyunu hızlandıran yeniler monte edilmeli artık..
Barış nereye kayboldu?
Valbuena bitmiş zaten geçen yıldan beri aynıydı .. Adama otomatikman 1 kişi defansi eksiltiyor ve anlamsız yerde top kaybediyor.. Atif’da kesinlikle 11 oyuncusu değil , ilk yari bomboş o golü atamamak hiç yakışmadı ve maç geneli zayıftı .. Mehmet Topal’ı beğenmiyorum ama görev adamı ne verilirse onu yapıyor ileriye oyunu kötü , top hakimiyeti iyi değil ama o oyundan çıkınca orta saha defans arası yol geçen hanına döndü bu da net görüldü ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Tolgay ikinci sarıdan atılmalıydı kendini geçen oyuncuyu çekti.. Net sarı ve oyundan atılmalıydı ..
-
Buda VAR hakeminin bir işe yaramadığının göstergesidir .. Net penaltı ..
https://twitter.com/sb_dag/status/10...388625408?s=21
-
Beinsports : Atiba’nin Ayew’e ceza sahası içinde yaptığı hareket de penaltı elle oynaması da penaltı .
-

Originally Posted by
MedwiG
buna vardan bakmadılar mı
bir halt olacağı yok.
-
h.aliye nazar değmesin köybaşıya mahkum kalmayalım
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
buna vardan bakmadılar mı
Yok hiç bakılmadı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri