enol Gne'e 1 ma....
enol Gne'e 1 ma....
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
yazklar olsun tff tam ******** kt
bir halt olaca yok.
Fenerbahe'den gelen aklama:
Getiimiz hafta sonu Beikta A.. ile oynanan matan sonra iki kulbn baz mensuplar TFF Hukuk Kurulu tarafndan PFDK'ya sevk edilmitir. Yneticimiz nder Frat devre arasnda msabaka hakemlerine Hocam amma eyyam yaptn eklinde bir sylemde bulunmutur. TFF Hukuk Kurulu bu sylemi sportmenlie aykr hareket olarak nitelendirerek yneticimizin cezalandrlmasn PFDK dan talep etmitir.
Beikta A.. Teknik Direktr Sayn enol Gne ise msabaka srasnda msabaka hakemine (her ne kadar resmi yaync kuruluun grntlerinde o ocuu eklinde kfr ettii ak bir ekilde grntlenmi olmasna ramen) Yeter artk Allah belan versin. S..tir git. Artislik yapma eklinde beyanda bulunarak hakaret ettii gerekesi ile TFF Hukuk Kurulu tarafndan PFDK ya sevk edilmitir.
Beikta A.. yneticisi Sayn afak Mahmutyazcolu ise msabakadan bir gn sonra msabaka hakemine emek hrsz demi ve bu aklamas TFF Hukuk Kurulu tarafndan sportmenlie aykr bulunarak PFDK'ya sevk edilmitir.
PFDK 28.09.2017 tarihli toplantsnda yneticimiz nder Frat eylemi sebebi ile 3 ay hak mahrumiyeti cezas ile cezalandrmtr. Kurul Sayn enol Gne'in szlerini hakaret olarak nitelendirmemi bu szleri sportmenlie aykr bularak Sayn enol Gne'e bir msabakadan men cezas vermitir. Sayn afak Mahmutyazcolu'nun emek hrsz aklamasnda ise su unsuru bulunmam ve hakknda ceza tayine yer olmad karar verilmitir. Kiiler ve syledikleri szler temsilci ve hakem raporlarndan aynen alnmtr. Sylenen szlere nispetle verilen cezalarn oransallk ilkesine ve hakkaniyete uygun olmad tartmasz bir gerektir.
Ancak bundan da tesi kantar kaan terazinin en ak rnei PFDK'nn bu kararlar ile somut bir biimde ortaya kmtr. TFF'nin yetkili disiplin organ tarafndan verilen TFF Hukuk Mfettileri tarafndan da Tahkime gtrlmeyecei iin kesinleecek bu kararlar, hakemlere kfr ve hakaret etmenin nn aan, hakeme kar edilen kfr ve hakaretleri normalletiren emsal karar mahiyetinde olacaktr. Oysaki gerek TFF Bakan Sayn Demirren gerekse MHK Bakan Sayn Namolu hakeme ynelik sert eletiriler zerine yaptklar her aklamalarnda hakemlerin korunmas, eletirilip ypratlmamalarnn gerektiini beyan etmekte, hakemlerin arkasnda olacaklarn ifade etmektedir. Grnen odur ki, TFF bu aklamalarnda samimi deildir. Beikta A.. mensuplarnn hakemlere ynelik bu kadar ak, ar kfr ve hakaretlerinin, PFDK tarafndan yaplan basit bir niteleme oyunu ile hafifletilmesinin ve ilgililerin ar cezalardan kurtarlmasnn Trk Futbolu'na hibir faydas yoktur. Oysa ki, PFDK Trk Futbolu'nun bir yarg organdr ve Trk Futbolu'na faydal olmak zorundadr.
Bu emsal kararlardan kardmz sonu, TFF ballarndan herhangi bir kimsenin bundan sonra Sayn enol Gne ve Sayn afak Mahmutyazcolu tarafndan msabaka hakemine ynelik sylenen szlerin benzerini msabaka hakemlerine sylemeleri halinde alacaklar cezann en ok bunlarn ald ceza kadar ceza alacadr. Bizim iimize sinmeyen bu durumu iddetle knyor, TFF Bakan ve Ynetim Kurulu'nu, MHK Bakan ve MHK yelerini Trk Hakemlerini aalamaya zemin hazrlayan bu karara kar harekete gemeye davet ediyoruz.
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
Yazk sana Blent Yldrm.. Acaba geen haftaki ma olmasayd byle rahat rahat kart verip hereye faul alabilir miydin ?
Bedavadan yedik..
Bu Mehmet Topal'in ne oldu byle ? Yine onun hatasyla yedik gl.. Bu kanc oldu..
volkan ve topal bu sene bizi bitirmeye kararl
bir halt olaca yok.
1-0 yenikken Valbuena'yi karmayi anlayamyorum..
Valbuena & Soldado, Ozan & Alper deiiklii..
Yer mleri