4.85 ten 4.25 e dusus icbc 3.40 lardan 4.53 e cýkýs icbc bile denizi gecmis kucuk yatýrýmcýyý somurmusler sn taven hisse eskiden guzeldi sonra bozdular demisti 3.50 civarýný beklemeyi dusunuyorum saygýlar
4.85 ten 4.25 e dusus icbc 3.40 lardan 4.53 e cýkýs icbc bile denizi gecmis kucuk yatýrýmcýyý somurmusler sn taven hisse eskiden guzeldi sonra bozdular demisti 3.50 civarýný beklemeyi dusunuyorum saygýlar
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
4,36 olmuþ ,,, gel gel yapýyolar denize ))) ,,,, ama klasik kademesiz ,,, þimdi pat 4,25 olur
ytd
ve yine þaþýrtmadý ))) yalnýz speðin bu hareketleri ezberlendi ,,, baþka hareketler çekmeli ,,, ya çok sert aþaðý yada yukarý yoksa böle bi booðð olmaz ,,,
ytd
icbc deki %17 lik yukarý hareket hatta 2 gunde %37 ve finansbankdaki %8 luk yukselisi gorunce bu napmýs diye baktým 4.44 sadece %2 ve anýnda yine kademe bosaltarak 4.35 bildigin rus israfý zaman ve para kaybý baska bir halta yaramaz
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
artýk hisseye gram guven kalmadý 5.46 cýkýsýndan sonra dustugu yerlere bakacak olursan hala asagýlara gidecek gibi bir icbc bir finansbankýn 5 te 1 i yukselmiyor yukarý giderken kaplumbaga asagý giderken formula 1 aracý tepe taklak iniyor bugun oldugu gibi 4.44 goster anýnda 10 kademe bosalt asagýya dusur bunu surekli yapýyor ama 10-15 kademe satýs tarafýný bosaltýp yukselttigine denk gelmedim cunku bunu yapmýyor yani derdi mal toplamak degil kucaga býrakmak bikac kademe yukarý cekiyor kendi malýný alýyor sonra yazan olursa anýnda veriyor yýllardýr takip ederdim hisse eskiden boyle degildi icine ettiler o yuzden terk ettim bu kagýdý hayýrlý gunler
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gedik 150K almýs bugun ,,dun 245K sattýn sýfýrladýn bugun niye aldýn GEDÝK ,ayrýca 1,360,000 lot iþlem yapýyor 755bin alýs 600bin satýs SONUC 150K.
Biraz hisseydi Deniz þimdi ne oldugunda belli deðil ,Gedik didik didik etti,bu arada A1-MEKSA-MARBAS cýktýlar OYAK ise cýkýyor yavas yavas.
Her zaman yazarým KASA bu yýl ÝÞBANK-DENÝZ ne kadar izin verirse ne kadar cýkarsa o kadar artar..Seneye masallah olur ancak...
ÝLAN vermiþler ,,,Tasýyýcý aranýyorrrrr ,,, Denizde yükleme bosaltma iþleri yapacak, hemen yükleme hemen bosaltma yapmalý acillll...
...Tsunami mübarek .YTD
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri