Fitch, denizbank ve baðlý ortaklýklarýný görünümünü 'pozitif'e yükseltti
Fitch, denizbank ve baðlý ortaklýklarýný görünümünü 'pozitif'e yükseltti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hadi bakalým Ayýklasýnlar Pirinçin taþýný...Yavrum kasa sen ÝÞ sin iþinide biliyorsun...YTD
Bas bas biraz daha suyunu da cýkar cýlkýna da cýkar biz bekleriz ...YTD
fitch not yukselitoyor endeks 101 den 105 e geliyor bu hala dusuyor bende hergun 3.50-3.90 aralýgýna 15 000 lot alým giriyorum madem yukarý gitmiyor asagýya devre kesici bekliyorum bir anda bakmýsýn 50 kademe inmis icbc 3.40 den %80 yukseldi sadece 5 gunde birde buna bak 5.46 dan baslattýgý dususe hala doymadý hergun yazamya devam sonucta grafigin icine ettiler grafige gore 3.40 lar hedef
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
satýslar durmadý durmus gibi yapýyor alýcý bulamayýnca pazartesi dusmeye devam eder merak etme adamlarýn kafasýnda bir fiyat var oraya cekecekler hicir olumluluk ise yaramadý benim tahminim 3.40 lar
icbc gibi kucucuk bir anka 10 gunde %110 yukseliyor 3.40 lardan 7.15 oluyor buna bakýnca 5.46 dan %23 dusuyor ..denizbank icbc nin kac katý ve alt tarafý sadece halka acýk kýsmý 0.14 yahu 5 milyon lot hisse var dolasýmda ....galip ozturk icbc yi tek basýna tasýdý ....denizi ise spkler elbirligi ile dusurmeye devam ediyor daha da dusecek gibi neden cunku bi galip ozturk degilller onun týrnagý kadar bile paralarý yok culsuzlar ..galip ozturk bi gelse bu hisseyi komple 5 milyon lotuda alýr 10 liraya tasýr .
4,10 olmuþ yaa ,,, bugün 3,99 kapatýr))) aðam eðleniirr biizmle
))) speðin klasik hadi bebeðim lap dance yapalým ayaklarý ,,,
ytd
Yer Ýmleri