5.54 e deðdi. Ne diyorsun simdi? Yarýn yükseliþe mi baþlayacak yoksa 5.54 un daha altina mi inecek?
dzyo18 yorumlara ve konuþma üslubuna bakýlýrsa yaþ 18 galiba... 31.05.2018 de ilk hedef fiyatýn olan 7,30 â gelseydi ben özür dilerdim... Ben bu seviyeye geleceðini zaten biliyordum merak etme... Þimdi özür sýrasý sende
VTR-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dzyo18 cik ortaya yarin ve sonraki gunlerde çýkýþ baþlamazsa nere kaçacan bakalým!
denizbank kapanýs olarak 5,54 ün altýna artýk inmez.seans içinde 5,54 ün altýný denese bile kapanýþlar 5,54 ün üstünde olacaktýr.Ayrýca düþüþ þimdilik tamamlanmýþtýr.þimdi ilk hedef 6,60 sonraki hedefte 7,30 dur.evet ben 31 mayýs hedefi 7,30 vedim ancak tahmin edemediðim þey 5,54 düþüþ seviyesine bu kadar geç inmesiydi.ben pztesi 5,54 görülür sonraki iki-üç günde de yukseliþ baslar diye umdum.öyle olmadý..þimdi þayet düþüþ yani 5,54 seviyesi ile tamamlandýysa ki ben öyle inanýyorum önümüzde 1 kaç hafta deðil bir kaç gün var demektir.6,60 ve 7,30 için.
mesele mal yedirmek deðil. zaten yedirmek istediðinde yediriyor. dolap beygiri gibi hareket ediyor -uz.
adam 5.54 demiþse vardýr belki bir bildiði ne iddialaþýp geriyorsunuz ortamý? olan zaten olmuþ gerilime deðil ümide ihtiyacýmýz var.
bir kaç gün önce söyledim. kendi adýma niye beklediðimi bilmiyorum. kendimi bir mucize bekleyen ahmak gibi hissediyorum dedim. hiç deðilse doðru buysa ki olumsuz senaryoda bu ahmaktan öteye gitmemiþ olurumvarmý ilerisi bilmem... yani sonuç olarak iki ihtimal var iþte ya ahmak gibi her gün böyle düþüþünü beklicem yada salak gibi bir kurtarýcýnýn gelip bizi kurtarmasýný beklicem
nerden baksan salakça yani (kendi adýma)
aslýnda kaðýdýn genel durumuna ve özellikle karakterine bakarsak çok ekstra bir þey olmadýktan sonra yükselse bile yine ky ya zýrnýk koklatmadan iþini görüp býrakýr. haccim düþük kaðýt daðýktý iyice daðýldý.. baþka faciaya gerek varmý..? iþte bizi bu yüzden mucizeden baþka bir þey kurtarmaz. YTD
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Deniz 5,61tl.Banka 14,200 milyar TL satýldý ödenmiþ sermaye 336 milyar TL bankanýn satýþ öncesi deðeri 26milyar TL.14,200/336 milyar böl.Banka hissesinin deðeri 4,400 tl.herkese bol kazançlar
Yer Ýmleri