Way dencm a bakin ya... 4 yildir takip ediyorum genelde hacimli cikip nispeten hacimsiz duserdi... bu kez hacimli de dusuyor 🤣
Bu arada teknikten hic anlamam
Bi de diger sise sirketleri saglam dururken olacak is mi bu ya
Way arkadas ya... oysa 2018 e ne umutlarla baslamistik dimi...
Bu spekler kesin bizim hakkimizda yorum yapiyodur ama.. dencm da inatci keciler var diye, dinden imandan cikarirlar diye)
Spek kardes her sabah salliyor oltayi lufer, orkinos yakalarim diye ama tahminimce oltasina denize atilmis teneke kutusu, poþet, kazak takiliyor))))
Syn Turquaz burdayým.Bu yukarýdaki yazým bir meydan okuma gibi algýlamýþsýnýz. Buna çok üzüldüðümü belirtmek isterim. Tahta yapýcýnýn taktiri haþa biz kimiz ki bu tahtaya yön verelim. Biz kendi halimizde küçük yatýrýmcýyýz. Tahta yapýcýnýn mal topladýðý kanaatine varýnca bu seviyelerden malý yukarý taþýyacaðýný düþündüm. Olasý Aþaðý gelmesinde Benimde elimdeki nakitle bunu deðerlendireceðimi ifade ettim. Ne var ki yanlýþ anlaþýlmýþým.(Alým yeri olarakta 11.20 ve altýný bekliyorum.)Nasip gelirse deðerlendiririz gelmezse hakkýmýzda hayýrlýsý deriz. Hakkýmýzda hayýrlýsý olmasý dileðiyle. ..
Disiplin ve sukunetle düþmandaki düzensizliði, kargaþayý beklemek insiyatif kullanma sanatýdýr.
SUN TZU
Yok ya, iki satýrlýk yazýyýda yanlýþ anlayacak duruma henüz düþmedim.
Bende ayný duygularla yazdým yaz alýþlarý diye
%20 marjdan istediðin yere yazabilirsin
Satmak isteyen biri olursa sýð tahtada birileri
Verip geçebilir. O arada gelmez diye yazdýklarýnýz bile gelebilir
Yani yazýn alýþlarý derken hemen 3-5 kademeyi kastetmedim
Syn Turquaz sizi yanlýþ anlamýþým özür dilerim.
Sizin bakýþ açýnýzdan bugünü nasýl yorumlarsýnýz. Teknik ne der?Ýyi geceler.
Nehir kenarýnda yeterince beklersen düþmanlarýnýn cesetleri yüzerek gelir
SUN TZU
ohaaa ya 12.90 dan 11.85'e tek kalemmi verdi ne oldu..
bilen varmý.
SENÝN YAPTIÐI HArEKETINDE SENÝNDE, '''',,,,,,,,,,,,,,,
Yer Ýmleri