Yüksek fiyattan alan satan kendileri sanki. Yukaridan mallanan cok ky olmamistir insallah. Ben kapanista 13.01 den aldim
Yüksek fiyattan alan satan kendileri sanki. Yukaridan mallanan cok ky olmamistir insallah. Ben kapanista 13.01 den aldim
Çok yazý yazma taraftarý deðilim fakat yine dayanamadým birþeyler karalayayým istedim:
Dencm önceki sayfada belirtildiði gibi Paþabahçe Maðazalarýnýn %20 sine sahipti. Þirket benim tasvip etmediðim bir þekilde bu hisseleri grup þirketine sattý. Sanýyorum buradan gelen paranýn yine grup þirketinden alýnan kredi borcunun ödenmesi için kullanýlacaðý planlanýyordu. Kredi ise makinelerin yenilenmesi için alýnmýþ olmalý. Çünkü son 4 çeyrekte bilanço da buna yönelik bilgiler mevcut.
Piyasa deðeri çok düþük. yaklaþýk 20 milyon dolar. Temel analiz yapýldýðýnda þirket arsa ve fabrikasýnýn bile bu fiyatlara yakýn bir deðere sahip olabileceði yorumlarý yapýlýyor. Þirket uzun bir süredir bu yatýrým ve kredilere baðlý olarak ciddi anlamda zarar yazýyor.
Artýk bilançonun yavaþ yavaþ düzelmesi gerekmiyor mu?
Birde grafik incelenirse genelde küçük bir marjda hareket eden hisse genelde aralýk ayýnýn son haftasýnda %30-40 artýþ göstermekte. 2017 sonunda buna benzer bir hareket yapacaðýný gösterdi fakat beklentiler her zaman olduðu gibi boþa çýktý ve asýl hareketi geçen hafta yaptý.
Grafik falan halt etmiþ vaziyette. Hisse sat verdikten sonra tavan yaptý.
Sonuç olarak umarým yine bir keriz silkeleme hareketi olamamýþtýr. Nedense ölü bir hastanýn kalp atýþlarýný gösteren grafik hep ayný düzeyde giderken 3-4 ayda bir hayat belirtisi verircesine %20-40 volatile yapýyor. Aðustos 2017 ye bakýn. Ýþlem hacimleri bile ayný.
Ptesi ve salý günü eðer yine aþaðý giderse 2-3 ay ümit baðlamamak ???
Yalnýz geçen haftadan çýkan esas sonuç :
DOKUNMAYIN YANARSINIZ
Yapmadýðý ali cengiz kalmadý. Speðin ama anladýðým kadarýyla malý götürmüþ kendisi. 14,71 den 14 açmak nedir yahu. Heleki tavaný seans bitimine 2 sn kala çözüp karanlýk odada aþaðý basmak.
Adamlar tamamen psikolojiye oynuyor, oynadý.
Siz þimdi bu kadar anlamsýz / spekülatif hareket eden kaðýda nasýl yatýrým yapacaksýnýz. Sürekli ama yavaþ yavaþ bir artýþ bekliyor insan ama nafile.
13 üstünde kalmayý baþarabilirse hala ümit taþýnabilir. Aksi takdirde 13-15 arasý iteledikleri malý aþaðýdan almak için 11-12 bandýna çekebilirler mi?
Bekleyip göreceðiz.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þunu da eklemem gerekiyor. Þirket üretimini yine grup þirketlerine yapýyor. Maalesef kar marjý da çok düþük. Baðýmsýz olduðunu düþünmek yanlýþ olur kanýsýndayým.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
bakdým net sitesýne 1935 aklýma þole biþey 1935 den beri bi kazmaya sap olamayan hisse trakya cam anadolu cm þise perfrms ne süper bunuda üretdiði aksesusar boþ þirket ne yapacak insanlar boþ vazalor þiþeler barime anadulucama kýtlesrde borsa yatýmcýcý kurtulsun nu nahlet kaðýddan
Sayýn colombo, sizi bu hissede pek duygusal gördüm. Bence de içi bomboþ dandik bir þirket. Evet, yarýn serbest emir gireceðim.
var bi hikmet !!!!
@ÝBÝLOÐLU
@TRADE_MANYAGI
https://www.google.com.tr/amp/m.bors...olacak/1224478
var bi hikmet !!!!
@ÝBÝLOÐLU
@TRADE_MANYAGI
Yer Ýmleri