yarýn alan net tarafýnda 1 is yatýrým 2 gedýk 3 vakýf yatýrýmý gormek dýlegýyle iyi aksamlar
yarýn alan net tarafýnda 1 is yatýrým 2 gedýk 3 vakýf yatýrýmý gormek dýlegýyle iyi aksamlar
Adam satýþ kademelerine kaptýracak korkusuna birþey yazmamýþ,malýmýza sahip çýkmakta yarAr var ytd.
Sayýn Zýpzýp 10 kademe kaldýran sizmisiniz?
2767030C-420D-4794-8C5E-615311F62E62.jpg
Oyak Almýþ
hýc umdugumuz gýbý olmuyo ýs yatýrým bugun de eksý bi dedýklerýmýn hýcbýr yok vakýf gýrmýs oda dorduncu is yatýrým olmadan gýtmýyo o da satýcýlý artýk ne zaman olur belký bu hafta olur dýyelým inþallah alýcýlý satýcýlý olmaz
Söylemiþtim demek istemiyorum ama göstergeler þiþmesine raðmen bunun fiyata yansýmasýný göremiyorduk. O durumda çoktan 12.50 kýrýlmasý gerekmiyordu. Hem de coþkulu bir þekilde. Ne 12.50 garezi var SPEKin inanýn anlamýyorum.
Nispet yapar gibi dün bir önceki günün kapanýþýnýn bir kademe üstünden kapatmýþ. Buralarý da okumuyordur herhalde. Hep bi Ali Cengiz oyunu. Yalnýz bu sefer ilk defa düþük hacimle oyun kuruyor.
Göstergeleri mi soðutuyor yoksa umutlarý baþka bir bahara mý taþýyor henüz anlamlandýramadým. 11-12 Nisan kapanýþlarý bu anlamda önem taþýyor.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
dencm cýlar bý totem mý yapsak 40 kere soylyýnce olur derler ya
dencm tavan tavan tavan spek býze tavan cektýrseneneeee olur mu acep
Bol Þanslar..............iyi hafta sonlarý olsun.
.....
þu yazýlarýn üzerine týklayýn linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIÞMA >>> KATILIM LÝNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
ÝZLEME >>> TAKÝP LÝNKi
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer Ýmleri