tesekkurler sayin cefaks.
soda, sise, Anadolu cam, Trakya ve denizcam
arkadaþlar cok yazýlýyor naçizane size açýklýk getireyim.yazdýklarým tavsiye niteliðinde deðil tecrübedir.
arkadaþlar oncelýkle 0850 206 33 74 hande haným var yatýrýmcý ýlýskýlerý onu arayabýlýrsýnýz detaylý býlgýler için.
arkadaþlar 30 ocakta birleþme açýklandý ve 31 ocak pwc ye baþvuru oldu.
herkes diyorký vazmýgectýler,oncelýkle cok kurumsal býr sýrket oyle hemen borsa dustu dýye vezgecýcegýný sanmýyorum,bir aile sirketý olsa tamam.
ýkýncýsý bu neden daha uzun surdu mardýn cýmento býrlesmesýnden , cunku 70 þirket ve 10 ülkede operasyonlarý var,zaten 2 ay müddet denmýs þiþe için yapýlan telekonferanta.yani mart ssonuna kadar gelmez ise evhamlanýn.
yeni yasa ne der diyenler arkadaþlar 30 gun ortlamasý býzlerý maðdur ettiði için getirilmiþ yasa bize daha alt fiyattan ayrýlma hakký veririmi asla tam tersine adil fiyat yonetými ile belki daha cok cýkýcak fiyat.
ben 31 ocaktan sonra aldým ama yený yasa diyorki,elinde ayrýlma hakký ilanýndan sonra olanlar faydalanýcak,olsun suan sirket raporu cýkmadýký,ayrýlma haklarýný bildirmedýký.dolayýsý ýle evet suan alanda halen faydalanabýlýcektýr,kaldýký eski yasa olsa yine evet faydalanabilicektir.
nettur netholding birlesicekti,nettur 180 di ve ayrýlma hakký 225 ti.hýc unutmam 120 ye indi kâðýt.ve 220 den ayrýlma hakký oldu.
daha bu yaz ihlasgayrimenkul 90 kuruþtu 120 den ayrýlma hakký vardý ve 1.20 den ayrýldý alanlar.
suanký fiyatlar neden böyle derseniz insanlar panik,kredili, yahut yabancý fon satýyor adam satar fýyata bakmaz..belký para cýkýsý var ne dýcek müþterisine bekle ayrýlma hakký var elýmde soda veya sýse var demez.satar verýr parasýný geri.
daha gecen sene Banvit cagrý açýkladý satýþ 12.30 caghrý varken yabancý 11 e 4 mýlyon tane mal verdi.
benim kendý hatam bende erkenden aldým kencýmce dedimký 5 ay sürer yüzde 6 bana yeter.suanký marj yüzde 20-30 arasý.
suanký ayrýlma hakký fýyatlarý þiþe 528 ..soda 630-38 cývarý..anacam 445 ...denýzcam 879..trakya 348 civarý ama bunlar tahmýn arkadaþlar eský yasaya gore.sýrket ben bu fiyattan hak tanýyorum demedý..ne dedý sýrket..pwc raporu yapýcak dedý..ne dedý telekonferasnta dediki 2 ayda pwc raporu yapar..nýsanda spk basvururz..aðustosa kadar býter dedý..neden aðustos,cunku mevzuat dýorký 2019 rakamlarý ýle býrlesýcek ýsen 2020 aðustos yaný 8 ay müddetin var.yetýsmez ýse 2020 fýnansallarý ýster..
sýrket neden uzatsýn arkadaþlar dünya devi bir sirket ýký gun borsa dustu diye aðýrdan alalým dermý..cok kurumsal býr yapý.tum operasyonlarý etkýlenýcek.kaldýký bugun alýnmaz böyle kararlar teee seneler evel bu grub banka ve sanayi holdýng çatýlarý altýnda birleþmek istediðinin sinyallarýný verdi.
bazý arkadaþlar yazmýn kurula katýlýcam serh koyucam dýye . arkadaþlar mayýsta olan kurul temmetu ve rutýn olan.
esas serh koyucagýnýz olaganustu kurul olucak.oda pwc raporu ve spk onayýndan sonra acýklanýcak.
bu virüs bizi cok uzucek ve yorucak..ama elýmizdeki mallar deðerli.fk 5 çarpandan iþlem gören cok güzide dünya devi sirketler.
dolar bazýnda bedava.
evet belký dahada dusucek ve dýpten alan zengn olucak.
kriz zaten yeni zenginler yatarýr..o krýzde alýnan mallar býzýmkýler olmasýn.
tum ky dostlarýmý sevýyorum.kalýn saðlýcakla.
panýk yok bu pýyasa neler gordu..
yatýrým tavsýyesý deýl sadece býlgýlendýrme amaçlýdýr..
bu arada unlu co rapor çýkardý 10 subat ve soda ýcýn 10.50 al tavsýyesý verdý.buda dursun býr kenarda.
hýkayesý olmayan býr hýsede zarar etmektense en azýndan burda býr kurtuluþ umýdýmýz var arkadaþlar.
sevgýler
..........
battýk ya mahfolduk ocaðýmýzý batýrdý AlcatrazKitleyicisi Gsikkmoduj aldýrdý 9 tl den dencm ý
Rahatladýnýzmý ....... yoksunlarý !!!
KAP AÇIKLAMASI :
16/03/2020 tarihinde yayýnlanan "II-23.3 sayýlý Önemli Nitelikteki Ýþlemler ve Ayrýlma Hakký Tebliði Taslaðý", 30/01/2020'de T. Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ., Anadolu Cam Sanayii A.Þ., Trakya Cam Sanayii A.Þ., Soda Sanayii A.Þ., Paþabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Þ. ve Denizli Cam Sanayii ve Ticaret A.Þ. tarafýndan duyurusu yapýlan önemli nitelikte iþleme iliþkin süreçte de dikkate alýnacak "Ayrýlma Hakký Fiyatý" ve "Ayrýlma Hakkýný Kullanma Hakkýna Haiz Olacak Pay Sahiplerinin" belirlenmesine iliþkin düzenlemeleri içeren taslak Sermaye Piyasalarý Kurulu tarafýndan görüþ için kamuya açýlmýþ bulunmaktadýr.
Teblið'in Sermaye Piyasasý Kurulu'nca son haline getirilmesi ve yürürlüðe konulmasýnýn ardýndan gerekli görülmesi halinde tarafýmýzca bilgilendirme yapýlacaktýr.
"DEÐERLEME RAPORU"
yayýnlanmadan tiwirýr mivýtýr v.s. hikaye ...
Yer Ýmleri