KAP *** DENÝZLÝ CAM SANAYÝÝ VE TÝCARET A.Þ. *** DENCM *** Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
Üretimin Geçici Olarak Durdurulmasýnýn Uzatýlmasý
Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Evet (Yes)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : 07.04.2020-22.04.2020 -15.05.2020
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? : Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Bildirime Konu Durumun Niteliði : Üretimin Geçici Olarak Durdurulmasýnýn Tekrar Uzatýlmasý
Durdurulan/Ýmkansýz Hale Gelen Faaliyetler Hakkýnda Bilgi : Üretim Duruþu
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Nedeni : Dünya Saðlýk Örgütü tarafýndan bir pandemi olarak tanýmlanan Corona Virüs (COVID-19) salgýnýnýn yayýlmasýnýn önlenmesi mücadelesi kapsamýnda, çalýþanlarýmýzýn saðlýðýnýn korunmasý ve iþ güvenliðinin saðlanmasý.
Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi : 07.04.2020 -22.04.2020 -15.05.2020 -22.05.2020
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi : 07.04.2020
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Üretimine Etkisi : -
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Satýþlarýna Etkisi : -
Kýsmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satýþlar Ýçindeki Payý : -
Ýþ Akitleri Feshedilen/Feshedilecek Kiþi Sayýsý : Ýþ akitleri feshedilmeyecektir.
Ödenen/Ödenecek Kýdem Ve Ýhbar Tazminatlarýnýn Toplamý : -
Þirket Yönetimince Alýnan Tedbirler : Covid 19 Korona Virüs Yayýlýmýnýn Önlenmesi kapsamýnda iþ saðlýðý ve güvenliði tedbirleri alýnmýþtýr ve alýnmaya devam edecektir.
Yeniden Faaliyete Baþlanmasý Ýçin Gerçekleþmesi Gereken Olaylar : -
Yeniden Faaliyete Baþlanacaksa Öngörülen Tarih : 01.06.2020
Þirketin Süreklilik Varsayýmýnýn Nasýl Etkileneceði : -
Açýklamalar
Ek Açýklama
ÞirketimizinYönetim KuruluToplantýsýnda, Dünya Saðlýk Örgütü tarafýndan bir pandemiolarak tanýmlananCorona Virüs
(Covid-19)salgýnýnýn yayýlmasýnýnönlenmesi mücadelesi kapsamýnda,çalýþanlarýmýzýn saðlýðýnýn korunmasý, iþgüvenliðinin
saðlanmasýve özgünüretim niteliðindeki Cam Ev Eþyasýsektörünün sipariþ ve müþterilerindeki azalmaya baðlý olarak I
No'lufýrýnve pota fýrýnlarýnda 27 Nisan 2020 tarihinekadar geçici olarak durdurulan üretim duruþu, 20 Mayýs 2020
tarihine kadar uzatýlmýþ, riskin devam ettiði görülünce tekrar 27 Mayýs 2020 tarihine kadar uzatýlmýþtý.
Gerekülkemizde gerekse Avrupa ve Amerika'da Corona Virüs mücadelesinde olumlugeliþmeler olmasýna raðmen, küresel
pandemi etkisinin devam etmesi nedeniyle üretim duruþunun 01 Haziran 2020 tarihine kadar tekrar uzatýlmasýna,fýrýnýn
hayati ömrünü devam ettirecek teknik kadro ile projelerde bulunan mali ve idari çalýþanlarýn iþd evamlýlýðýna, mali
mevzuatlara uyumlu kalacak þekildehareket edilmesine karar verilmiþtir.
-KAP-
þaka gibi !!!!!! 5-10 gün sonra þiþe camýn 3 te biri olacak, þiþe cam 5,03 denizli 8,36. etmesi gereken, 1,68.Çýkmaya mý çalýþýyorlar ne.....
Dansöz gibi kývýrtma cicim
Denizli cam kývama gelmiþ teknk olarak yarýn 8.18 denerse ve lþlem hacimi le geçerse prim verir kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðldir .
Normalde ayrýlma hakký 8.85 ve birleþme sonrasý 1 denizli cam hissesine 1.707 adet þiþe cam hissesi verilecek...
YTD
Yer Ýmleri