Neyse biraz daha sürünedursun bakalým..
Neyse biraz daha sürünedursun bakalým..
Beni hasta etti sizi etmez inþallah...
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10-15 gündür izlemedeyim gördüðüm kadarýyla sýð bir kaðýt. Buralar artýk dip noktalarý olmalý. Endekse de pek uymuyor. Bakalým neler yapacak izlemeye devam..
Sanýrým bugünkü kapanýþ ile artýk B grubunda iþlem görecek. Anlamakta çok zorluk çekiyorum. Her türlü olumsuz durum yaratýldý. Þirket yönetimi bir deðer yaratamýyorsa ne iþ yapar? Niyetiniz nedir açýklayýn biz de ona göre davranalým. Endeks kaç oldu piyasa deðeri nereye geldi. Tamam KY istemiyorsunuz da serbest piyasa koþullarýnýn da kurallarý var? Siz beðenmiyorsunuz diye buralarý býrakýp gidecek deðiliz ya. Biz cepten yiyorsak sen/siz *3 * 5 kadar cepten yiyorsun/yiyorsunuz. Þirketi sýfýrlayýn da rahat edin. Her gün ayný numara 1-2 kademe önceki günün üzerinde aç ve 1-2 kademe aþaðýda kapat. Tamam çok güzel bilgisayar programýnýz var. Ýstediðiniz grafiði de çiziyorsunuz. Ama nereye kadar be arkadaþ. Kaç ay oldu. Bas aþaðýya bas aþaðýya. Ekonominin temel mantýðýna aykýrý hareket ediyorsun. Nasýl para kazanmayý düþünüyorsun? Zaten çok komik bir piyasa deðerin var. Dilerim Allahtan Katarlýlardan biri gelir de alýr elindekini görürsün ebenin hörekesini. KY olarak zayýfýz ve sesimizi kimseye duyuramýyoruz. Tamam birgün de zengin olmak istemiyoruz. Ama gösterge faize de ezdirme bizi be Spek efendi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu camdan bence bi halt olmaz maliyet altýnda çýksa sallarým yoksa paþabahçenin halka arzýný bekleyeceðiz
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsanýn 2017 yýlýndaki yükseliþine, cam sektöründeki büyüme ve ivmelenmeye bakýnca Dencm'in en az 20 lira olmasý gerekirdi.
Dencm sanki borsada iþlem gören bir marka deðil, aylardýr tek bir hareketi yok.
Üstelik fiyatý neden 20 lira deðil de halihazýrda 11 lira?
Yönetim kadrosu bu sorunun cevabýný biliyor mu?
Yatýrýmcýlarýn bilgilendirilmesi gerekmiyor mu?
Kâr marjýnýn daha düþük olduðu sektörlerdeki þirketlerin yýlbaþýndan bu tarafa ne kadar kýymetlendiði ortada deðil mi?
Hissede deðilim ama ben bile bu sorularýn cevabýný merak ediyorum.
Þu anda borsada A grubu olup 100 endekste iþlem gören kaðýtlar arasýnda, býrakýn prim görmeyi eksilerde olan ve yatýrýmcýsýna bu kadar kötü davranan bir kaðýt daha yok bence. Yatýrýmcýlar, aylardýr ne kadar çok fýrsat kaçýrdý ve ne çok zarar etti.
Bu olumsuzluklara raðmen, umarým herþey gönlünüzce olur ve bunca zaman beklemeye deðen bir rakama ulaþýr, artýk bekletmesin ve olmasý gereken hedefe tez vakitte varsýn inþallah. (Kesinlikle YTD)
Bu arada, belirttiðim rakam sembolik ve öylesine yazýlmýþ bir fiyat.
Bunu yazarken, hissedeki yatýrýmcýnýn senelerdir aylardýr biriken kayýplarýný dikkate bile almadým.
Birileri için maliyet belki de çok daha yukarýlara tekabül ediyordur.
Bu nedenle þu anki durum Dencm'e hiç mi hiç yakýþmýyor. Anlatmak istediðim bundan ibaret.
Hepinize bol þanslar ve kazançlar. (YTD)
11.20 den küçük bir meblað aldýk bakalým.Hayýrlýsý olsun..
Yer Ýmleri