Maliyet analizi yaparak ilk kez beklentimi yazayým; 30 'da durup düþünürüm, 35-40 'dan önce ayrýlmam.
Ne zamana olur onu bilemem; bildiðim tek þey bu kaðýda yatýrdýðým miktara 5-10 sene bile ihtiyaç duymadýðým.
Þayet ky silkelenecekse gemiyi en son olmasa da en arkalardan terk edeceðim. Herkese iyi bayramlar.
(Yazýlanlar kesinlikle YTD, hayal ürünüdür, herhangi bir veriye ya da bilgiye dayanmaz, yönlendirme amacý taþýmaz, o nedenle dikkate almayýnýz.)
Ýzin verseler de 8.05 - 8.10 arasý kapatsa çok þýk olur. (YTD)
Pardon yanlýþ foruma yazmýþým
Burasý için Allah o rakamlarý telaffuz bile ettirmesin..
Bayramýnýz Kutlu Olsun.....
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
En'lerin kaðýdý,
En þey gruba ait,
En þey aracýnýn elinde,
En þey yönetimin kontrolünde,
Maþallah borsadaki en þey kaðýt,
Nazar deðmesin. (YTD)
Daha önce de yazdým, buradan birkez daha yetkililere, Devlet Babamýza sesleniyorum;
Allah rýzasý için Ülkede faaliyet gösteren tüm þirketlerin varlýklarý, faaliyetleri, bilançolarý, kârlýlýklarý, görünmeyen iç kasalarý, ödediði ödemediði vergileri detaylýca incelensin. Kim malýný kaça mal ediyor, kime kaça satýyor, defterine nasýl geçiriyor, örtülü kazanç ve dolayýsýyla görünmeyen gelir, haliyle de vergi geliri kaybý var mý yok mu, gelin inceleyin hepimizi.
Þahsen benim bilmem kaç kuruþ ortaðý olduðum tümüyle yerel-lokal-kendi halindeki minnacýk cirolu þirket bile, þu borsamýzda yerini almýþ pekçok þirketten daha fazla kâr açýklýyor ve daha fazla vergi ödüyor.
Gelin bizim ciromuza bakýn, bir de piyasadakilerin cirolarýna, sonra kim ne kadar vergi ödemiþ ona bakýn.
Bunu yapalým; yapalým ki herkes kendine çeki düzen versin, yapalým ki çocuklarýmýz gerçek matrahlarla ve gerçek tahsilâtlarla daha müreffeh yaþasýn. (YTD, genel bir eleþtiri ve beklentidir.)
Paþabahçe ile birleþecek diye birþeyler diyorlar. Sadece duyumdur.
Paþabahçenin halka arzýndan önce...
Arazisinin çok deðerli olduðunu sölüyorlar.
Hepimiz için hayýrlý olsun.
Yer Ýmleri