Cevap için teþekkür ederim.
SM-A720F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cevap için teþekkür ederim.
Daha önceki sinyalerde al vermiþ gibi duruyor. Benim görmediðim bu dirençleri geçmiþ olmasý lazýmdý. Zaten ben bu fiyatlardan aldým. Özellikle goodyear da zarar da olsa bekledim. Ve beklemeye devam ediyorum. Fakat al sinyali henüz vermemiþ.😣 bu durumda ne yapabiliriz ? Bunun için kullandýðý niz çizelge ler ve þablon uyuþmuyor doðrumu?
Günlük ve haftalýk sinyallerin oluþmasýný beklediði kriterler hem sayýsal olarak hem de periyodik olarak farklý olduðu için uyuþmamasý normal. Bunu sistemin handikapý olarak algýlamak yanlýþ olur. GOODY'ýn sisteme alýnmama sebebi bant geniþliðinin yüksek olmasý nedeniyle zamanýnda riske girilmemesi olarak cevaplanabilir. Band geniþliðini dikkate almasa idik, yani günlk olarak portföye alsa idik de % -4.48 zararda idik. Belki önemsenmeyecek bir miktar ama yine de sisteme baðlý kalýnmasý önem arzetmektedir.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Hocam bunu temel durumu iyi diye almýþtým uzun süre elimde tutuyorum.gercekten sinyal durumuna göre pek iyi deðil. Çalýþtýðýnýz çizelgeler çok iyi þimdiden takipcinizim. Teþekkür ederim
#TURGG ve #BUCIM günlük sinyal üretmiþtir.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
#SODA günlük sinyal üretmiþtir.
Bugün günlük sinyal üreten senet bulunamamýþtýr. #GEDZA haftalýk sinyal üretmiþtir. Sistemin son 1 yýllýk geriye dönük GÜNLÜK ve HAFTALIK performanslarý þu þekilde gerçekleþmiþtir.
GÜNLÜK
HAFTALIK
![]()
Yer Ýmleri