arkadaþlar selamlar,
2-3 sendir çalýþtýðým ziraat yatýrým ile iliþiðimi kesmeyi planlýyorum. Ziraat yatýrýmda onbinde 8 komisyon veriyordum ve açýkçasý 1-2 puan düþürmek için öylesine söyledim yatýrým danýþmanýna. Düþürmemek için çeþit çeþit bahaneler sundular burunlarýndan kýl aldýrmaz tavýrlara sinir oldum zaten ilgisizler (açýkçasý darlayan danýþman sevmediðim için iþime geliyor kendi kafama göre hareket etmek ama arada arayýp hal hatýr sorulmasýnada alýþmýþýz) bu tip tavýrlar benim de açýkçasý zoruma gitti ve tüm ekranlarý kapadým 2-3 aracý kurumla da görüþtüm gayette güzel oranlar verdiler.
Ortalama hacim olarak 1,5m civarý diyelim sizlerin önerebileceði banka veya düzgün aracý kurum öneriniz ne olur sonuçta uzun vade sorunsuz kullanmak istiyorum. (
Gedik ve benzerlerinin þu ývýr zývýr kesintileri huylandýrýyor ama oran olarak çok güzel oran verdiler. caným istediði an paramý çekmek isterim gece boþta duran param repo yapýlsýn isterim. Açýkçasý çok fazla olmadýklarýný bildiðim halde biraz müþteri dostu bir kurum arýyorum. Þimdiden cevaplarýnýz için teþekkür ederim.
Osmanlý yatýrýmdan hesap açýlýþý yapmayý düþünüyorum.. Kullanan varmý tavsiye edermisiniz.. Yada hizmetinden memnun kaldýðýnýz aracý kurum varsa tavsiye olarak hangisini tercih etmeliyim
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Global den Osmanlý ya geçtim. Ýkisi de iyiydi.
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Global menkul deðerlerden hesap açýlýþý yapýcam nasýl tavsiye edermisiniz. Hangi platformu kullanýyorlar
Komisyon binde 1 dediler
Binde 1 yüksek deðil mi? Hacim ne kadar bilmiyorum tabii.
Platform bayglobal var ben çok sevmiþtim. Hatta tavsiyeleri de gayet tutarli
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri