integralde iþletim ücreti yok, komisyon onbinde 5, kendi uygulamalarý yok hisse için matris mobil ve viop için de meta trader kullanýyor.
Þu da var eðer bir aracý kurum anlýk ücret sunuyorsa sizden ya belli bir komisyon üstü getiri ister ya da aylýk veya yýllýk ücret adý altýnda size yansýtýr. Yani aslýnda aldýðý ücret platform ücreti. Sonuçta aracý kurumlar da anlýk ücret için veri saðlayýcýya ücret ödüyor kendi cebinden verecek deðil. Ýntegral de bu açýdan sabit ücret yerine viop tarafýnda belli iþlem komisyonu üretmenizi istiyor ücretsiz kullaným için, hisse için de þuan sanýrým kampanyalarý var yýl sonuna kadar hesap açana platform ücreti yok diye. Böyle yapmalarý yani sabit ücret diye bu tutarý maskelemek yerine doðrudan açýkça söylemeleri benim hoþuma gidiyor. Para çekmeyi hiç yapmadým, ama gördüðüm kadarýyla sadece Takasbank EFT ücretini yansýtýyor. Deðerlendirebilirsiniz ben açýkcasý memnunum. Ha yarýn bi gün deðiþiklik olur daha uygun olan bi yerde hesap açýp virmanlar geçerim.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri