Ana pazar hayýrlý olsun . .
Artýk bir þeyler baþlangýcý olur inþaallah
Ana pazar hayýrlý olsun . .
Artýk bir þeyler baþlangýcý olur inþaallah
Artýk þartlar saðlandý, bir kývýlcýma bakar bence çýkýþ. Þu anki bulunduðumuz durum 5.50 seviyelerinden çok daha iyi. Ýyi bilanço, yeni yükleme yada yeni bir iþ baðlantýsý kývýlcýmý çakabilir. Tabi bir de aðalarýn gönlü hoþ olacak... YTD...
Merhaba Arkadaþlar uzun bir zamandýr yazmýyorum ama sessizce izliyorum, daha önce ne dediysek aynýyýz, güzel geliþmeler var þirkette özelliklepazar deðiþiklikleri, evet biraz speðimiz yoruyor insaný, bu tarz hisseler büyük sabýr ister ben daha fazla detaylara girmek istemiyorum, çünkü adamlar biliyorum buralarý okuyup bizlerin elini görüyor ve ona göre tahtada iþlemler yapýyor, ben de çoðu zaman siteleri okur ve yatýrýmcýnýn psikolojisini anlamaya çalýþýrým hissede, ki ben bunu yapýyorsam bunu onlarýn yapmamasý imkansýzherkese bol kazançlar dilerim...hakkýmýzda hayýrlýsý...
Güneþli günler oldukça yakýn.
Güneþli havada yaðmur yaðdýrmasýnlar.anapazara geçen frigo ve dardanelde güneþli havada yaðmur yaðdýrdýlar þemsiye kýçýmýza kaçtýSM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar Arkadaþlar öncelikle selgd yý dardanel ve frigo ile kýyaslamanýz yanlýþ dardanel neredeyse 40 kat gitti, frigo da ona keza 20 30 kat gittikten sonra düzeltmeye girdiler. Bir dipnot düþeyim benim de elimde hala satmadýðým 1,51 TL maliyetli dardanel var bir miktar. Selgd bence henüz hareketine baþlamadý diyebilirim. Ben hala sessizce bekliyorum kimseye ne al derim ne de sat derim. Ama sizlerden ricam özellikle diðer sitede ki arkadaþlara lütfen birbirinizi kýrmayýn para pul için bir de speðe ve patrona küfür etmeyin bu adamlarýn kulaðýna gidiyor bunlar ve çok þahit oldum kafaya takarlarsa sizlere sattýrmadan hisseyi hareket ettirmezler. Yatýrýmýnýzý yapýn sessiz ve sakince bekleyin zaten yeri gelince tahtacý görevini yapacaktýr. Selametle...
Kimse Yok mu..
Hisse aldý baþýný gidiyor..
Vay be..
Yer Ýmleri