Kesinlikle haklýsýnýz...beni asýl heyecanlandiran arsalarina proje yapacak olmalarý...herkes bilir ki piyasa arsa olayýna bayýlýr....POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi ufak bý hesap yapalým bu sene için 3 milyon dolar sipariþ aldý mý evet aldý...yatýrýmcý sorumlusu ile konuþtuðumda memnun kalýnýrsa bu sipariþ artar demiþti...bende inanýyorum bý 5 milyon dolar daha sipariþ alabilir...8-9 milyon dolar sipariþin karý güzel gelecektir...en az bý 15 milyon TL gibi bi kar gelir...15 milyon kar býrakan bir þirketin býrakýn piyasa deðeri de en az bý 150-200 milyon TL olsun deðil mi ??? Bunun içine bedelli ile beraber yipten çýkma beklentisini arsalarina gelistirilecek olan projeleri katmadim bile....size 200 milyon TL piyasa deðeri mi olur yahuuu diyenlere Gül'ün gecin
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla yaptýðýn hesaba güldüm sanki aðaçtan elma topluyor 3 milyon sipariþ 5 milyon daha gelir hahaha ..neyse gazla bakalým.. print screen le spk ya ileticem artýk saðolsunlar forumlrada baþladýlar ;)
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Yer Ýmleri