E olsun artýk bir þeyler,0,45 maliyetle kaç yýldýr bekliyoruz
E olsun artýk bir þeyler,0,45 maliyetle kaç yýldýr bekliyoruz
SELGD Konsolide 2017/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 421458 Ana Ortaklýk Paylarý: 421335
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Aramýzda bedelli sermaye artýrýmý haberini yorumlayacak kimse var mý ? Olumlu mu ? Olumsuz mu? Katýlmalý mýyýz? vs...
Ýþ yatýrmdan bir uzmanla görüþtüm sermaye azaltýmýnda elinde lot sayýsý aþaðý düþer aradaki fark kadar hisse fiyatý yukarý çýkar dedi. Bedelli sermaye artýrýmý içinde hisse fiyatý 1 liranýn üzerine çýkmasý gerekiyor dedi ((yazdýklarým beni baðlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.)
HUAWEI CAN-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendilerinin de SPK'nýn buna izin vermeyeceðini ( 1 tl'nin altýnda bedelli yapýlmayacaðý kaldý ki bedelli konusu hariç eþ zamanlý sermaye azaltma artýrmanýn bence hiçbir sakýncasý yok ) çok iyi biliyorlar amaç yýllardýr ky'ya taþýttýrdýklarý hisseyi üç otuz paraya ellerinden almak , yaklaþýk bir yýl içinde iki defa Bist kotasyon ücretini yatýrmýyarak ky'nýn yüreðine korku salýp sonra dönüp pardon sehven oldu açýklamasýný KAP'a gönderiyorlar.
Peki kotasyon ücretinin yatýrýlmamasýndan kaynaklanan ky zarar gördüyse zararýn tazminini kim karþýlayacak bence tam suç duyurusunda bulunulacak bir konu
not önemli günler ajandasýný buradan yayýnlarlarsa biz kendilerine hatýrlatma yaparýz
-..... tarihinde kotasyon ücretini yatýrýnýz.
....... tarihinde þirketin telefon borcunun ödenmesi son günü
...............................
gibi![]()
yatýrým tavsiyesi deðildir
Nasýl bir bedelli artýrmayý düþünüyorlar millet zaten bedelliye giremiyecek onlarda katýlamayasýn malýni alacak uyaniklar
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu þeklýyle olumsuz..sermaye once 7 mýlyona dusup sonra bedellý olacak..senýn 3 lotun 1 olacak..bu günkü 0.37 fýyatta üç katýyla 1.11 olacak..yani seni bedellýye katýlmaya mecbur edecekler..yaný bu halýyle borsada satamadýklarý hýsseyý elýnde hýsse olana bedellý marýfetýyle satmaktýr..katýlmazsanda bu fýyatla zarar edýyor olursun..spk yatýrýmcýyý dusunuyorsa sermayenýn 10 mýlyon altýna dusurulmesýne ýzýn vermez..7 den 11 çýkaracaklarýna 10 dan 14 çýkarsýnlar..ikisindede hýsseye 4 mýlyon sermaye gýrer ama yatýrýmcý zarar etmez..
Yer Ýmleri