Þükür güzel alým fýrsatý veriyor,büðünde aldýk yeterincebereket versin,keþke her gün böyle aþaðýda olsada mal alsak bol bol
![]()
Þükür güzel alým fýrsatý veriyor,büðünde aldýk yeterincebereket versin,keþke her gün böyle aþaðýda olsada mal alsak bol bol
![]()
Þerefsiz pezeve n k etiler bile döndü bu geriye seni aldýðým güne senin gibi patronunda spk nýnda neymiþ bizi koruyomus a oðlu adamlar herturlu basiyor
Son güne kadar baskýya devam edecek gibi duruyor ayýn 19 da bilanço geliyor ..
Bakalým ne kadar daha baskýlýcan...
Gýdalar tavan tavan giderken sen olduðun yerinde say sakýn hareket etme .....
Arkadasim ufak atda civcivler yesin iyi sallamissin.dolar bazli bakmissin.kac tane kagit dolar bazli yukselmis bir bakarmisin.cogu kagida tl bakilir.ornek garantiye bak dolar bazli nerde.nekadar ucuz.ayrica yildiz pazarmis.ne o banka mi holdingmi yildiz pazara gecicek.suan bir ust pazar atlarsaki bence atlar.olacak yeri alt pzar olacaktir.cunku bu statudeki tum hisseler al pazardadir
E5803 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Doðru söylüyor kardeþim ,öncelikle alt pazara geçer,yýldýz pazara geçme þansý yok,alt pazarda bize yeterinternetten satýþ yasaðý ve brüt takastan kurtuluruz
Kardeþ yanlýþ anlasilma olmasýn yýldýz derken bir üst pazar icin dedim birde yazdýklarýnda en ufak ne yalan var diðerini duzeltme
Yaptim sen dolar bazlý bakmiyabilirsin sirketide begenmiyebilirsin haklisinda ama ben bilanço okumadan incelemeden hisse almam 28 yilim bitti borsada deki bana 80 milyon þirket deðeri olan bana bi gýda sektörü göstersene geçmiþ yýllar zararý 20 den 2 ye düþen borcu kalmayan bi tane daha þirket göstersene pd si zaten dipte unutma hissede beklenti alýnýr burda ki beklenti hangi sektörde var þampiyon takým hissesi alýnmaz aday iken sampiyomluga alýnýr bak aselsana dünya kadar ihale alýyor e bir papil ben 11 den aldým 19 dan verdim o bebek hisse ona aselsanin ihalelerinden bir zerre benzer ýhale gelsin direk 36 burda bebek hisse almak denir þu 12 aylýk bilonco asýl olan 7 la 12 arasý bi gelsin 80 milyonluk þirkette 10 milyon kar doanin kanununa aykýrý deðeri en a z 250 mil olmasý gerekmezmi neyse üst pazar geciþi diye düzeltme yaptim tabiki olursa spk bu her sey beklenir
Yer Ýmleri