sermaye arttýrýmýna gitme ihtimali var gelen parayla ya yeni fabrika kuracak veya yeni bir þirket alacak neden þuan yeni maammüller pazarlýyor kendini bütüyorr fakat neden kap. pa bildirmiyor orasý malum arayýp sorum kafanýzda soru iþareti kalmasýn
sermaye arttýrýmýna gitme ihtimali var gelen parayla ya yeni fabrika kuracak veya yeni bir þirket alacak neden þuan yeni maammüller pazarlýyor kendini bütüyorr fakat neden kap. pa bildirmiyor orasý malum arayýp sorum kafanýzda soru iþareti kalmasýn
yeni iþ kolu yeni pazarr benim duyumum böyle arayýp doðrusu nedir sorun
Arkadaslar bedelliden gelen fonun kullanýmýný gosteren dokümaný inceledim. Hissenin gediklilerine sormak istediðim bir soru var.
Bedelliden gelen parayla:
1) Kamu borçlarý ödenmiþ (SGK & Belediyeler)
2) Ýþletme Sermayesi güçlendirilmiþ
3) Yatýrým Projelerine para aktarýlmýþ.
Burda bahsedilen yatýrýmlarýn ne olduðunu ben faaliyet raporlarýndan anlayamadým. Bilen var mý acaba?
Sermaye arttýrýmý söz konusu deðil þuan. Zaten bedelliye yeni yaptý sayýlýr. Mevcut sermaye 22 milyon, ileride engel olmasin diye 30 milyon olan kayýtlý sermaye tavanýný 150 ye çýkarttý. Önümüzdeki 5 yil icin sermayesini 150 ye kadar yükseltebilir ama yukseltmeyebilir de. Yeni yatirim, fabrika kurma veya þirket satýn alma olayý ile da sizin tahmininiz veya beklentiniz muhtemelen, öyle bir bilgi veya söylentiye rastlamadim ben. Tabi ileride ne olacaðýný bilemeyiz.
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorunuzun cevabý bedelli izahnamesinde.
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borçlarý ödedik, inþaat projelerine girdik ,yeni yeni þeyler yapýyoruz iþte
Bu arada göz altýndan çýkan þirketler þow yapýyor ,pamel 1 TL den olmuþ 35 TL ,Dardanel 1 TL den olmuþ 33 TL ,
Bizim gördüðümüz em düþük yer .0.75 kuruþ ama en yüksek 5.53 görmüþüz ,önünde çok büyük bir prim potansiyeli var,ayrýca 2 defa bedelliden para geldi ,bu fiyatlarda olmasý komik
vay vay vay... Sen neymiþsin be #selgd spek'i ...
Demek ki her hissenin bir gedikli spek'i var mýþ..
Logoritmik grafik'e göre 11 yýl önce 8,76 USD olan deðeri þimdi 0,58 USD... Üstelik diðer tüm gýda hisseleri *x yapmýþken...
Sende acayip bir potansiyel görüyorum... Çöpe düþmüþ altýn gibisin... Beðendim..
Uzun vade ile aranýzdayým Dostlar...
Son düzenleme : turkuazmavii; 08-03-2021 saat: 14:44.
Yer Ýmleri