Arkadaþlar, spk'ya Selçuk'un 27 Aralýk 2020 tarihinde alt pazar ile ilgili baþvuru yaptýðýný ve bundan sonra bir açýklama yapmadýðýndan dolayý hissedarlarýn maðdur olduklarýný yazdým.Dolayýsýyla durumun incelenmesi gerektiðini bilgilerine sundum.Lütfen sizler de e devletten þikayet yazarak durumu anlatýrsanýz iyi olur diye düþünüyorum...
Beklenen haber geldi...
SPK pazar baþvurusu bu gün baþvuruda bulunulmuþtur... þirket kap haberi gönderdi..
Artýk bir yerden baþlamasý lazým...
Böyle güzel bir bilançoyla artýk hakkýnda versin..
Yeni iþ anlaþmalarý ve GYO haberilerinde bekliyoruz....
Hepimize hayýrlý olsun....
Teþekkür ederim dostum zaten seni bu hisse de görmek içimi rahatlattýkendi saðlamamý da yapmýþ oldum bu sayede
üst pazar baþvuru kapýmýzda geldi bu arada bütün hissedarlara hayýrlý olsun diyelim, bu arada fiyatta bir süre daha baský görürseniz aman sinirlenmeyin
)) sabretmeye devam...
Benim 1 seneye yaklaþtý Selgd maceram. Beklenen en önemli haber geldi. Baskýlama son bulmalý artýk, simdiye kadar satmayanlar, bu saatten sonra hiç satmaz zaten. Haftasonu hisseyi fark edenler olacak, pazartesi almaya gelecekler. Alabilecekler mi göreceðiz ;)
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi günü mutlu olacagimizi dusunuyorum, açýkçasý tavan açmasýný bekliyorum. Cunku bu saate kadar satmayan, bu saatten sonra hic satmaz. Ama bu saate kadar almayan, bu saatten sonra almak isteyecek. Ve onlar için para kazanmak bu kadar basit olmamalý öyle deðil mi? Haftasonu fark edenler, pazartesi almaya gelecekler. Tahtacida gram akil varsa tek lot kaptirmaz. Ben trade etmeye bile çekindim bu hissede, yip hissesi ve harekete baþlarsa alamayacaðýmý bildiðim için. Böyle olacaðýný dusunuyorum, aksini düþünmek dahi istemiyorum.
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri