Originally Posted by
myy
Sayýn EBCÝM;
Yazdýklarýnýza aynen katýlýyorum. bu nedenlerle ben 2020 aðustos ayýndan beri kaðýdý topladým, Ortalama maliyetim 2.5 tl civarýnda.bu fiyatlarda bile dolar, altýn ve faiz vs. göre karlýyým. Bu þirketin son 2 yýldýr yeniden yapýlandýðýný, semaye artýrýmlarý ile borçlarýný kapattýðýný, artýk kar edip kar payý daðýtma zamanýnýn geldiðini, ortaklardan aldýðý paralarý temettü ile 3-5 yýlda geri vereceðine inanýyorum. Ancak tek olumsuz tarafý imtiyazlý paylar nedeniyle patron %9 hisse ile þirketi yönetiyor olmasý. 8 mayýsta genel kurul vardý, ben elektronik ortamda katýldým. Ancak ilk toplantýda en az %25 hissenin hazýr bulunmasý gerektiði halde ancak %15 hisse sahibi olduðu için genel kurul 20 mayýsa ertelendi. Genel kurulda patronun hisse oranýný artýrmasýný önereceðim. Beni dikkate alacaklarýný zannetmiyorum ama. ÝTÝBARI OLAN BÝR PATRONUN GENEL KURULU YAPAMAMAKTAN UTANMASI GEREKÝR. Kendi hisse oraný %20 olsa idi diðer katýlýmcýlar ile birlikte çoðunluk saðlanabiliyordu. Þirket kurutulmuþ incir, kayýsý dýþýnda 2020 yýlýnda dondurulmuþ unlu gýdalar da ihraç etmeye baþladý. Þimdiye kadar yeterli ciro ve kar yapamýyordu. Ýnþallah bundan sonra karý ve ciroyu artýrýrlar. Þirketi aradým yatýrýmcý iliþkileri ile görüþtüm halan kapasitesinin %20 si ile çalýþýyor. Kapasitesini niçin artýrmýyor dediðimde sermaye yetersizliðini öne sürdüler. Herkese saðlýk ve bol kazançlar diliyorum. YTD
Yer Ýmleri