Sayýn myy; öncelikle yazdýklarýnýzý ilgiyle takip ediyorum. Siz ve arkadaþlarýnýzda yüklü lot varmýþ. Acaba bu platform dýþýnda yazdýðýnýz bir yer var mý ? Baþka bir platformda da sayýn ortaklar ile iletiþim içerisindeyiz ve orada da yüklü arkadaþlar var. Özellikle dýþarýdaki lot sayýsýnýn tespitinde yüksek lotlu arkadaþlarla iletiþim halinde olmak gerekir diye dusunuyorum. Ancak; yazýnýzda belirttiðiniz þekilde 19 milyon lotun küçük yatýrýmcýda daðýnýk olmasý durumu mümkün deðil bana göre. Zira öyle olmasý durumunda hissenin yükselmesini beklemek bir hayalden öteye geçemez. Akd bakýldýðýnda ilk 5 kurum olan Is, Vakýf, Yatýrým Finans, Ziraat ve Garantide toplam yuzde 60 civarýnda mal var. Geriye kalan yüzde 40 kýsým diðer bölümünde yer alýyor. Patronlarda ve yakýn çevresinde ve hatta emanet lotlar da dahil olmak üzere malýn büyük kýsmýnýn onlarda olduðu düþünülmeli.. Yuksek maliyetli ky az kaldý hissede ve halen devam edenler de genelde maliyeti düþük olan yatýrýmcýlar. Hissede bariz toplama emareleri gormek gerekiyor ve patronun istediði lota sahip olmasý gerekiyor. Bunlar gerçekleþmeden keskin bir yükseliþ beklemek bana göre pek olasý görünmüyor. Ancak gercek olan þu ki yaklaþýk 8 aydýr 4-5 aralýðýnda hareket eden hissenin bu fiyatlara gelmesi hemen hepimiz için sürpriz oldu. Buralardan hýzla uzaklaþmasý gerekiyor..
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yürü be selçuk
Kim tutar seni
Selam degerli ortaklar. Hissemiz bu aralar bir hayli uzuyor bizi. Buranýn müdavimi olan bazý arkadaþlarý da pek goremiyorum artik. Maalesef Yip'ten kurtulduktan sonra isler bizim istedigimiz gibi olmadi. Gelinen nokta icin hayal kirikligi desem yanlis olmaz. Ilerleyen süreçte kendimizi ana pazara atma ihtimalimiz hic de az degil.
Biz Yip pazarý icin fazla iyi bir hiseydik. Ancak mevcut haliyle ana pazar için bir hayli yetersiz kalacaðýz. Kademelerin zayifligi ve ceyreklik 300 bin, yillik 800 bin gibi karlar ana pazarda bizi komik duruma düþürür. Sirket de bunun gayet farkýnda olduðu için ve bu duruma düsmemek icin devreye alacaklari bir takim planlarý olmak zorunda. Ciroyu ve karlýlýðý arttýracak ne yapacaklar bilemiyorum ama bir þekilde bunu yapmak zorundalar. Bunun icin bizlerin bildiði þeyler yeterli olmayacak ise ki olmayacak gibi görünüyor, bilmediðimiz bir þeylerin ortaya çýkmasý gerekiyor...Bu þekilde devam edemez... Bu gün endeksin bu yükseliþine raðmen fiyatin düsmesi, ne kadar zor bir hissede oldugumuzun minik bir gostergesiydi. Þu anda odaklandigim ve hisse fiyatýna yön verebilecek yegane sey 1. quarter bilanco olacaktýr. Öncesinde genel kurul var ama oradan þahsen bir beklentim yok..
SM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selçuk gýda tavan yaptý...
Bu kadar bezdirme yeter artýk...
Ýnþallah bir þeylerin baþlangýcý olur..
Perþembe günü yapýlacak Genel Kurula katýlacak kimse var mý.?
Yer Ýmleri