250 Gr incir parasý etmeli deðeri 15 TL de mi olmaz. Bu kadar ozsemaye artýsý var. Kâr var
M2003J15SC cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
250 Gr incir parasý etmeli deðeri 15 TL de mi olmaz. Bu kadar ozsemaye artýsý var. Kâr var
Arkadaþlar merhabalar, yine de yazmak zorunda hissettim beni tanýyan arkadaþlar vardýr site de, geçenler de yazdýðým gibi selgd da ki hisselerimi azaltmýþtým geçen hafta itibari ile komple çýkmýþ bulunuyorum, 2 senedir selgd ile süren birlikteliðimiz sona erdi, Allah bereket versin kazandýk ama beklentilerim olmadý bu hisse de ve zaman stobu koyarak ayrýldým, bekleyen arkadaþlar umarým güzel kazançlara imza atarlar, hoþçakalýn...![]()
44 bini kaldý 4.28 de kaptýrdý da
Son durum bu 130 bin lot koymasa hacim rekorlu tavan olacakti. Tabloyu böyle çizdi [emoji16][emoji106]
Dostum inan tahtaci ben olsam millete bu kadar izdirap cektirmezdim. Lotlarim bittiði için fazla da negatif, konuþup yatýrýmcýlarý etkilemek istemiyorum ama çok daha güzel olabilirdi bu þirket maalesef küçük düþünenler yüzünden olamadý ama umarým her þey çok çok daha güzel olur bekleyen arkadaþlarýmýz icin.
Bilanço gelene kadar risk aldým.
Geçen yýl pandemide güzel kazandýrmýþtý. Allah bereket versin. Ben sattýktan sonra da yükseldi ama olsun.
Þimdi yeniden aldým.
Sebep 1 kötü bilanço getiren gýda þirketi yok nerdeyse.
Sebep 2 kuru incir kayýsý fiyatlarýnýn yanýna yaklaþýlmýyor. Sanýrým yüksek kar marjý ile güzel bir kar açýklayabilir.
Yer Ýmleri