Dünya gazetesi ile birleþtiðinde %48 düþüyor fiili dolaþým.Hareketler hýzlandýðýna göre haberi yaklaþýyor galiba .O Zaman bir 3 hane yapsýn
Dünya gazetesi ile birleþtiðinde %48 düþüyor fiili dolaþým.Hareketler hýzlandýðýna göre haberi yaklaþýyor galiba .O Zaman bir 3 hane yapsýn
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
evet artýk tavaya baðlanmam geldide geçiyor bilo
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
selcuk gýda nazlanma spek o haberin gelince daha ne kadar kývranacaksýn acaba .Bak klrho ne oldu senin gibi uyuz uyuz takýlýyordu þimdi kmse alamýyor bile haydi nazlanma
Nakit kraldýr.
haydi selgd nazlanma artýk 60 tl yol alma zamanýn geldi bakalým ...
Nakit kraldýr.
*SELGD-Selçuk Gýda 2024 yýlý 12 aylýk konsolide olmayan net dönem karý 181.216.242 TL (Önceki 46.780.258 TL)
selgd seni ilk inceledðimde 42 de sürünüyordun sonra dedim bu coçuk adam olacak muadili ufuk nerde senin birleþmende bitti artýk 86 lardasýn daha güzel hak ediyorsun halka açýklýk oranýnda %49 düþecek iþte o zaman seni kim tutacak bakalým
Nakit kraldýr.
Selçuk Gýda'nýn Borsa Ýstanbul bülten adý Dünya Holding olarak deðiþtirilecek
05/09/2025 19:37:46
Selçuk Gýda'nýn Borsa Ýstanbul bülten adý Dünya Holding olarak deðiþtirilecek.
Borsa Ýstanbul'dan KAP'a yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"Borsamýz Alt Pazarý'nda iþlem görmekte olan SELÇUK GIDA ENDÜSTRÝ ÝHRACAT ÝTHALAT ANONÝM ÞÝRKETÝ ticaret unvanýnýn DÜNYA HOLDÝNG ANONÝM ÞÝRKETÝ olarak deðiþmesi nedeniyle, bülten adý 08/09/2025 tarihinden itibaren DUNYA HOLDING olarak deðiþtirilecektir."
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
selgd artýk zamanýn geldi yol alma vaktin hadi caným benim
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri