-

Originally Posted by
servetbey
49K gorunce ve satinca bu sefer anaparanin da vergisi veriliyor
sanırım dahada kotü ,vadesi gelmeden satıs yapılıp cıkıldıgında ,kar-zarar ne olursa olsun direkt beyan a tabi imiş ,burada kupon odemeleride satıs miktarına dail ediliyormuş..
bu dogrumu ?
-
CDS 618.53 - 06/05/2020
650'lerde bir tur Eurobond daha donerim
-
Selam baylar. Eurobond konusunda acemiyim. Size bir sorum olacaktı. Ziraatten işlem yapan var mı aranızda?
Ben mesela 2040 vadeli almak istesemde alamıyorum çünkü en fazla 2029 a kadar satış var gözüküyor. Bu neden olur acaba uzun vadelilerde satış mı yok?IMG_20200507_111857.jpg
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
En az komisyonu hangi banka alıyor üstadlar? Vakıf'ın hesap makinesi çok iyi ama komisyonu çok.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

-

Originally Posted by
esramarka
En az komisyonu hangi banka alıyor üstadlar? Vakıf'ın hesap makinesi çok iyi ama komisyonu çok.

qnb komisyon az ama en az 50bin nominal adetle işlem yapıyorlar.
-
Pazara erik almaya gidip olmamasıyla aynı durum.
Pazara dün gelseydiniz cb40 2043 vadeli erikler vardı ziraatte.
Belki yarın tekrar gelebilir. Bazı günler pazarda ne sebze ne meyve oluyor ertesi günü bekliyoruz 

Originally Posted by
Harita
Selam baylar. Eurobond konusunda acemiyim. Size bir sorum olacaktı. Ziraatten işlem yapan var mı aranızda?
Ben mesela 2040 vadeli almak istesemde alamıyorum çünkü en fazla 2029 a kadar satış var gözüküyor. Bu neden olur acaba uzun vadelilerde satış mı yok?
IMG_20200507_111857.jpg
Redmi Note 8 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
bravoecho
CDS 618.53 - 06/05/2020
650'lerde bir tur Eurobond daha donerim

5 yıllık cds ler ?
-

Originally Posted by
dell14
5 yıllık cds ler ?
Evet.
1-gun gecikmeli olarak investing'den https://www.investing.com/rates-bond...cds-5-year-usd
yada suradan takip edebilirsiniz: http://www.worldgovernmentbonds.com/...urkey/5-years/
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri